Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Bussum

Is uw trap toe aan vernieuwing? Laat uw trap dan renoveren door traprenovatiebedrijf Next Stairs. Wij komen graag bij u langs voor een traprenovatie in Bussum. Allereerst komen we langs om de producten te tonen en maatvoering op te nemen, waarbij we adviseren en met u meedenken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie.

Bij ons heeft u geen last van lange wacht- of levertijden. Daarbij plaatsen wij de nieuwe trapbekleding al in één dag, waarna u de trap direct weer in gebruik kunt nemen. Als specialist hebben wij al diverse traprenovaties in Bussum mogen uitvoeren, zoals in wijken als het Centrum, Brediuskwartier, Eng en Spiegel. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs om de situatie te bekijken en producten te tonen.

Met keuze uit 200 verschillende decors en materialen is er altijd een paneel dat bij u past. Gelukkig komen we al vrij snel tot een kleine selectie aan producten op basis van smaak, materiaal en kleur. Denk bijvoorbeeld aan populaire materialen als betonlook, echt eikenhout en stonelook, waarbij u met laminaat en PVC veel kunt variëren. Daarnaast beschikken wij ook over stofferingen, PU Organic en lederen trapbekleding. Bij ons is alles mogelijk!

trap bekleden Bussum

Traprenovatie Bussum: in één dag klaar!

Na akkoord van de offerte plannen wij de installatie in, waarbij wij al binnen 2 weken bij u terecht kunnen. Al in de ochtend bellen onze renovatie specialisten bij u aan, waarna zij met de voorbereidingen beginnen. Traptreden worden vervolgens opgemeten en de nieuwe bekleding wordt buiten op maat gemaakt om overlast, afval en hinder te minimaliseren.

Vervolgens brengen wij de panelen met een speciale lijm aan, waarna u de trap direct weer in gebruik kunt nemen, mits de installateur anders aangeeft. In de meeste gevallen zijn werkzaamheden in één dag afgerond, waarna u nog lang kunt genieten van een perfecte traprenovatie.

Extra mogelijkheden

Naast nieuwe trapbekleding verzorgen wij ook bijpassende elementen als trapleuningen, balustrades, trapverlichting, trapkasten en eventueel zelfs een bijpassende vloer. Zo past u de woning helemaal naar wens en smaak aan.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie Bussum

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Bussum voor een gratis thuisdemonstratie, waarna een offerte uitbrengen. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Stel online uw trap samen en ontvang van ons een prijsopgave.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Bussum hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als het Centrum, Brediuskwartier, Eng en Spiegel.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
In 1 dag klaar!
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Veilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Bussum

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.