Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Dronten

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Kies ook voor een traprenovatie, wanneer uw trap toe is aan vernieuwing. Next Stairs verzorgt traprenovaties in Dronten zonder gedoe of lange wachttijden. Al binnen twee weken kunnen wij bij u terecht en installeren de nieuwe trapbekleding in slechts één werkdag. Hierbij heeft u de keuze uit diverse materiaalsoorten, als eikenhout, PVC, laminaat (HPL), leder en organic PU. Ook aan de slag? Neem dan contact met ons op en laat uw trap renoveren door onze installateurs. Wij denken graag met u mee en komen bij u langs.

Als traprenovatiebedrijf hebben wij reeds traprenovaties in Dronten mogen verzorgen, in wijken als de Munten, Oud-Dronten, de Bloemenbuurt, de Manege, de Landmaten en de Kruidentuin. Heeft u een bestaande of nieuwe woning en wilt u de trap naar wens aanpassen? Wij renoveren zowel open- als dichte trappen.

Bij de installatie houden onze specialisten rekening met overlast. Zo verrichten wij de werkzaamheden (wanneer mogelijk) buitenshuis uit om geluidsoverlast en hinder te beperken. Doorgaans ronden wij de werkzaamheden in één dag af, waarna u zorgeloos kunt genieten van een prachtige trap.

Trap renoveren Dronten

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Dronten in één dag!

Geniet van een nieuwe, frisse en moderne uitstraling. Met onze tijdelijke aanbieding is een laminaat traprenovatie al verkrijgbaar vanaf € 1500,- voor een rechte trap met 12 traptreden inclusief bijpassende stootborden. Ook voor de liefhebber van eikenhout hebben wij op dit moment een wij op dit moment een lopende aanbieding; € 1999 voor een rechte trap met 12 treden en witte stootborden. Een bocht of de stootborden in een andere kleur? Kijk dan op deze pagina voor de toeslag.

Voor zowel onze laminaat als eiken traprenovatie heeft u de keuze uit verschillende decors en kleuren. Wilt u vrijblijvend advies of een gratis demonstratie aan huis van onze trapspecialisten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

Ontdek onze collectie

Onze collectie bestaat uit bijna 200 designs gemaakt van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout-, stone- en betonlook panelen van onze PVC Dryback en HPL-collectie. Op basis van gebruik, woonwensen en behoefte adviseren onze specialisten een passend product. De onderstaande producten zijn allemaal geschikt voor zowel open trap renovaties als dichte trap renovaties.

Ontdek de collectie: 

  • HPL (High Pressure Laminate): 50+ designs met o.a. hout en betonlook.
  • PVC Dryback: 100+ designs met o.a. hout en betonlook.
  • Eikenhout: 40+ designs
  • Leder: 6 verschillende designs
  • Organic PU: 5 verschillende decors

Voordelen van onze trapbekleding

De traprenovatie panelen die wij gebruiken zijn de perfecte oplossing voor het renoveren van uw trap, vanwege de positieve eigenschappen. De panelen zijn duurzaam, slijtvast, geluidsdempend en hypoallergeen. Daarnaast is de trapbekleding voorzien van een onzichtbare antisliplaag, om uitglijden te voorkomen en erg vriendelijk in onderhoud. Onze producten zijn eenvoudig schoon te maken en blijven langdurig mooi.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Dronten

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Dronten om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Dronten hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als de Munten, Oud-Dronten, de Bloemenbuurt, de Manege, de Landmaten en de Kruidentuin.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij vernieuwing van een nieuwe of bestaande trap, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Dronten

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.