Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Flevoland

Traprenovatie in Almere

Wanneer u op zoek bent naar een traprenovatiebedrijf in Almere? Staan de trap specialisten van Next Stairs voor u klaar. Wij renoveren trappen voor nieuwbouw en bestaande woningen in Almere.

Traprenovatie in Lelystad

Als traprenovatiebedrijf in de regio hebben wij al diverse traprenovaties in Lelystad mogen uitvoeren. Zo hebben wij renovaties mogen verzorgen in stadsdeel Waterwijk, Schoener, Gondel, Noordersluis, Boswijk, Atolwijk en Lelystad Haven. Met ervaren vakmensen staan wij voor hoogwaardige producten, klanttevredenheid, maatwerk en geen verborgen kosten.

Traprenovatie in Zeewolde

Bent u op zoek naar een traprenovatiebedrijf in Zeewolde? Laat uw trap renoveren door Next Stairs. Maak direct een afspraak.

Traprenovatie in Dronten

Voor het mooiste resultaat laat u de trap renoveren door een traprenovatiebedrijf. Onze specialisten verzorgen traprenovaties in Dronten en komen graag bij u langs.

Trap renoveren in Almere

Laat uw trap renoveren in Almere door lokaal traprenovatiebedrijf Next Stairs. Zij staan voor u klaar met een uitgebreide collectie van ruim 200 verschillende materialen, decors en kleuren.

Trap bekleden in Almere

Uw trap laten bekleden door een gerenomeerd traprenovatiebedrijf uit Almere? Neem contact op of maak vandaag nog een afspraak.

Traprenovatie Urk

Als traprenovatiebedrijf renoveren wij uw trap wanneer deze toe is aan vernieuwing. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een traprenovatie in Urk.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw traprenovatie in Flevoland? Zoek niet verder, want wij bieden professionele en hoogwaardige traprenovatiediensten aan in de hele regio. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw trap te transformeren tot een veilig, stijlvol en duurzaam element in uw woning.

Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een klassieke uitstraling wilt creëren, wij hebben de juiste oplossingen voor uw traprenovatie. Van het vervangen van uw trapbekleding tot het aanbrengen van nieuwe trapleuningen en verlichting, wij bieden maatwerkoplossingen die aan uw specifieke wensen en behoeften voldoen.

Wilt u meer informatie over onze traprenovatiediensten in Flevoland? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom in contact met NextStairs Traprenovatie!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen over NextStairs Traprenovatie

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vindt u op elke pagina veelgestelde vragen die bij het onderwerp passen.
Staat het antwoord er niet tussen, klik hieronder of neem contact met ons op.

Meer veelgestelde vragen
Wat kost een NextStairs Traprenovatie?

In tegenstelling tot andere traprenovatie aanbieders, is het bij Next Stairs wél mogelijk om vooraf een kostenindicatie te ontvangen. Het renoveren van een trap door Next Stairs start al bij ongeveer €1.850 en is afhankelijk van diverse factoren.

Denk aan de staat van uw trap, de maatvoering, soort trap, gekozen materialen, eventuele bijzondere bewerking en persoonlijke (aanvullende) wensen. Om deze reden is het noemen van een exacte prijs op voorhand niet mogelijk. Na het invullen van het contactformulier of na het telefonisch in kaart brengen van uw situatie en wensen, ontvangt u (in de meeste gevallen) binnen 24 uur een offerte.

Indien u op voorhand een duidelijk beeld van de werkelijke situatie en uw wensen heeft doorgegeven, wijkt de werkelijke prijs meestal niet of nauwelijks af. Om tot een exacte prijs te komen, werken wij als service met een adviesgesprek bij u thuis.

Nadat u akkoord bent met de voorlopige prijsopgave, plannen wij een afspraak in en komt een van onze trapspecialisten bij u thuis voor een inspectie, het inmeten en advies. Uiteraard geheel kosteloos! Aan de hand van uw werkelijke situatie en eventuele tijdens de afspraak ingebrachte wensen, kan het zijn dat de offerte omhoog of omlaag wordt bijgesteld. Na de afspraak weet u precies waar u aantoe bent, en wat uw droomtrap gaat kosten. Uiteraard zonder verrassingen achteraf.

Welke garanties biedt NextStairs Traprenovatie?

De producten van NextStairs en de installatie is van ongekend hoge kwaliteit. De duur van de garantieperiode op de materialen en installatie is afhankelijk van de gekozen materialen. In de meeste gevallen varieert garantie termijn van 10 tot 25 jaar. Tijdens een adviesgesprek kunt u met uw adviseur de garantie termijn van uw materiaalkeuze bespreken.

Is een adviesgesprek met een expert aan huis écht 100% gratis?

Ja, uiteraard! 100% gratis en 100% vrijblijvend.

Wat is de levertijd en hoelang duurt een NextStairs traprenovatie?

Vrijwel altijd binnen 2 weken. De levertijd van Next Stairs is in de meeste gevallen slechts 2 weken vanaf het moment dat u akkoord gaat met de definitieve offerte, totdat uw gerenoveerde trap is opgeleverd.

Door korte lijnen met de productielocaties en grondstof leveranciers zijn levertijden van materialen nooit een probleem. Voor zeer exclusieve maatwerk projecten kan de levertijd langer zijn en incidenteel komt het voor dat wij ondanks onze installatie capaciteit van minimaal 25 traprenovatie projecten per week, dermate vol zitten dat de levertijd van offerte tot oplevering een aantal weken toe kunnen nemen.

Wachttijden van meerdere maanden zal u bij Next Stairs nooit meemaken.

Ik wil een zakelijke traprenovatie, is dit mogelijk?

Als trots familiebedrijf dat zich sinds 1969 bezig houdt met parketvloeren, hebben wij In 2003 onze dienstverlening uitgebreid naar professionele traprenovatie. In de afgelopen decennia hebben wij hoofdzakelijk zakelijke opdrachtgevers bediend.

Voor een partner in traprenovatie en zeer uitlopende overige diensten, bent u bij Next Stairs absoluut aan het juiste adres. Een one-stop-shop; product, dienst en nazorg op hetzelfde adres.

Door de ultieme korte lijnen hebben wij de mogelijkheid om zeer competitief met u mee te gaan in projecten. Bij een project zitten wij naast u om de beste mogelijkheden te bespreken. Wij werken samen en bieden u onze ervaring en expertise als specialist, om zo de beste keuze voor uw project te kunnen maken. Kennismaken? Neem telefonisch contact met ons en u heeft meer dan één zorg minder!

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.