Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Ermelo

Als traprenovatiebedrijf renoveren wij uw trap wanneer deze toe is aan vernieuwing. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een traprenovatie in Ermelo. Hierbij tonen we allereerst onze producten, adviseren en nemen de maatvoering op, waarna we een offerte opstellen voor de kosten van uw traprenovatie. Nadat u akkoord bent met de offerte, plannen we de installatiedatum in.

Omdat wij geen last hebben van lange levertijden of wachttijden. Met een team van ervaren installateurs kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht en ronden werkzaamheden al binnen 1 werkdag af. Als specialist hebben wij tot op heden diverse traprenovaties in Ermelo mogen verzorgen, zoals in wijken en buurten als Speuld, Ermelo-Oost, Ermelo-West, Tonsel, Veldwijk's Heerenloo en Horst. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs en staan onze adviseurs en installateurs voor u klaar.

Onze collectie bestaat uit ruim 200 verschillende producten, waardoor er altijd een paneel is dat voldoet aan uw smaak, interieur, woonwensen en budget. Denk aan populaire stijlen als betonlook, stonelook en echt eikenhout verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast is er veel variatie mogelijk met onze laminaat, PVC, organic PU en ledere collectie. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen onze producten graag aan u laten zien.

Trap bekleden in Ermelo

Traprenovatie Ermelo: in één dag klaar!

Wanneer u de trap wilt laten renoveren met nieuwe trapbekleding is een traprenovatie de perfecte oplossing. Nadat wij bij u langs zijn geweest voor het inmeten, het tonen van onze producten en de offerte, plannen wij de installatiedatum samen met u in.

Onze specialisten starten al vroeg in de ochtend met voorbereidende werkzaamheden, zodat de nieuwe trapbekleding goed hecht op de ondergrond. Vervolgens nemen zij de maatvoering nogmaals op, zodat de producten naadloos aansluiten. Om overlast en hinder te minimaliseren verrichten onze installateurs de werkzaamheden buiten uit. Nadat alle panelen op maat zijn gemaakt kan het plaatsen beginnen en zal de nieuwe trapbekleding met een speciale lijm worden aangebracht op de huidige trap. Tenzij anders aangegeven kunt u de trap direct weer in gebruik nemen en kunt u nog lang genieten van de nieuwe trapbekleding.

Extra mogelijkheden

Om de nieuwe trap extra mooi te maken zijn bijpassende elementen mogelijk, zoals een trapleuning, balustrade, trapverlichting, trapkast en eventueel zelfs een bijpassende vloer. Op deze manier zorgt u dat de trap volledig samenvloeit met uw interieur, stijl en woonwensen.

Interesse? Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie Ermelo

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Ermelo voor een gratis thuisdemonstratie, waarna een offerte uitbrengen. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Stel online uw trap samen en ontvang van ons een prijsopgave.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Ermelo hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken en buurten als Speuld, Ermelo-Oost, Ermelo-West, Tonsel, Veldwijk's Heerenloo en Horst.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
In 1 dag klaar!
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Veilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Ermelo

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.