Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Laren

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Is uw trap toe aan vervanging? Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs voor een traprenovatie in Laren. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw verzorgen wij renovaties van traptreden voor een nieuwe look, bij slijtage of schade. Met verschillende materialen en ruim 200 designs is er altijd een matchende traptreden voor uw woning. Daarbij verzorgen we matchende componenten om de traprenovatie helemaal compleet te maken. Denk aan een trapkast, lades, leuningen, de balustrade, verlichting, stootborden of zelfs een bijpassende vloer. Ook aan de slag? Vraag ons naar de mogelijkheden, maak een afspraak of ontvang de prijslijst.

Voeg sfeer en waarde toe aan uw woning met een traprenovatie van Next Stairs. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en de maatvoering is opgenomen kunnen wij al binnen 2 weken opleveren, waarbij wij in de meeste gevallen binnen één werkdag klaar zijn. Als traprenovatiebedrijf hebben wij meermaals traprenovaties in wijken van Laren mogen uitvoeren, zoals Zevenend, Dorpskern, Oostereng, Omloop, Steenbergen en Zwarte Berg.

De trap is het middelpunt van het huis en wordt frequent gebruikt, wat kwalitatieve producten van essentieel belang maakt. Laat uw trap renoveren door Next Stairs voor een duurzaam en passend eindresultaat. Interesse? Ontdek de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs!

Trap renoveren Laren

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Laren in één dag!

Als renovatiespecialist verzorgen wij traprenovaties in Laren op maat. Allereerst verwijderen we de oude trapbekleding en schuren de bestaande treden op. Vervolgens wordt de trap schoongemaakt en oneffenheden hersteld. Voor een naadloos eindresultaat meten we de exacte maatvoering op bij de plaatsing en zagen we de panelen, stootborden en neus op maat.

Afhankelijk van de situatie monteren we de panelen met lijm en schroeven om het losraken te voorkomen. Omdat de trap intensief wordt gebruikt, is maatwerk essentieel. Bekijk onze uitgebreide collectie van panelen, zoals  HPL, PVC, Eikenhout of Stofferingen en ontdek de voordelen:

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Overweeg Next Stairs

Keuzes bij renovaties zijn afhankelijk van budget, materiaal en persoonlijke voorkeur. Als traprenovatiebedrijf adviseren we u graag over de mogelijkheden, eigenschappen en duurzaamheid van de panelen. Zo maakt u een overwogen keuze voor het mooiste eindresultaat.

Overweeg daarnaast de trap door onze vakmensen op maat te laten installeren. Next Stairs heeft al meerdere traprenovaties in Laren mogen uitvoeren en komt graag bij u langs. Neem contact op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Laren

Hoe werkt een traprenovatie?

Maak een afspraak met één van onze specialisten, zodat we bij u langskomen voor een gratis thuisdemonstratie. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie. Geen gedoe of lange wachttijden, waarbij we in de meeste gevallen al binnen één werkdag klaar zijn.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Laren hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Zevenend, Dorpskern, Oostereng, Omloop, Steenbergen en Zwarte Berg.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is dé expert in de regio tussen Almere, Amsterdam en Utrecht. Kies uit onze ruime collectie van trapbekleding en laat uw trap renoveren en bekleden door onze installateurs voor een prachtig eindresultaat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van nieuwe of bestaande woningen in Laren, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Laren

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.