Open trap renovatie

Bij NextStairs zijn we gespecialiseerd in het renoveren van open trappen, waarbij we uw trap een geheel nieuwe uitstraling geven. Of u nu uw open trap volledig wilt laten bekleden, gedeeltelijk wilt laten bekleden of juist wilt laten dichtmaken, wij bieden altijd een oplossing op maat.

Uw voordelen van een NextStairs open trap renovatie

Als u kiest voor een traprenovatie van NextStairs, profiteert u van talloze voordelen. Zo bent u verzekerd van een duurzame oplossing die jarenlang meegaat. Daarnaast krijgt uw trap een geheel nieuwe uitstraling, die perfect aansluit bij uw woonstijl. Bovendien is onze traprenovatie snel en efficiënt, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw vernieuwde trap.

Prachtige unieke trap
Onderhoudsvrij
Geluidsdempend effect
Een absolute eyecatcher van uw interieur
Hogere woningwaarde – bij verkoop
Een veilige trap voor jong & oud

Open trap rondom laten bekleden

Wilt u uw open trap een nieuwe uitstraling geven? Kies dan voor traprenovatie van NextStairs. Onze ervaren vakmensen bekleden uw trap snel en vakkundig dubbelzijdig, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een volledig vernieuwde trap.

Bovendien zorgen we ervoor dat de bekleding naadloos aansluit op uw trap, voor een strakke en moderne uitstraling. Met onze trapbekleding profiteert u bovendien van een duurzame oplossing. We werken met hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw vernieuwde trap. En doordat de bekleding slijtvast is, heeft u ook nog eens weinig onderhoud aan uw trap.

Open trap enkelzijdig laten bekleden

Bent u op zoek naar een manier om uw open trap een nieuwe uitstraling te geven, maar wilt u niet de hele trap laten bekleden? Dan is een gedeeltelijke trapbekleding van NextStairs wellicht iets voor u. Hierbij worden alleen de boven- en voorkant van de traptredes bekleed, waardoor uw trap een stijlvolle en moderne uitstraling krijgt.

Met onze gedeeltelijke trapbekleding profiteert u bovendien van een duurzame oplossing. We werken met hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw vernieuwde trap. En doordat de bekleding slijtvast is, heeft u ook nog eens weinig onderhoud aan uw trap.

Uw open trap dicht laten maken

Als u overweegt om uw open trap te laten dichtmaken, bent u bij NextStairs aan het juiste adres. Onze vakmensen maken uw trap snel en vakkundig dicht, zodat deze veiliger en praktischer wordt in gebruik. Bovendien geeft het uw trap een geheel nieuwe uitstraling, die perfect aansluit bij uw woonstijl.

Met een dichte trap creëert u bovendien meer privacy en geluidsbescherming in huis. En doordat wij werken met hoogwaardige materialen, kunt u bovendien rekenen op een duurzame oplossing die jarenlang meegaat.

Materiaal eigenschappen

Materialen pagina
Materiaal Bovenkant renoveren Rondom renoveren Open trap dicht maken Bijpassende vloer mogelijk Krasbestendig Antislip Warmte Geluiddempend Slijtbestendig Onderhoudsvrij Waterbestendig
Laminaat Image Image Image Image Image Image Image
Hout Image Image Image Image Image Image Image
PVC Image Image Image Image Image Image Image
Leder Image Image Image Image Image Image Image
Organic PU Image Image Image Image Image Image Image
High Pressure Laminate

Als Traprenovatie bedrijf vinden wij het belangrijk om de best mogelijke service te bieden. Daarom hechten wij veel waarde aan de feedback en beoordelingen van onze klanten.

Als Traprenovatie bedrijf vinden wij het belangrijk om de best mogelijke service te bieden. Daarom hechten wij veel waarde aan de feedback en beoordelingen van onze klanten.

Voordelen
Prachtige unieke trap
Onderhoudsvrij
Geluidsdempend effect
Nadelen
Prachtige unieke trap
Onderhoudsvrij
Geluidsdempend effect

Onze traprenovatie laten uitvoeren door Next Stairs. We hadden een krappe planning maar door goed meedenken en hard doorwerken is het naar volle tevredenheid gelukt. Heel professioneel en de afwerking was ook prachtig.

Hanne Venema

Next Stairs heeft fantastisch werk geleverd bij de renovatie van mijn trap. De trap ziet er prachtig uit en ik heb veel complimenten ontvangen van vrienden en familie.

M
Marloes

Ze hebben echt vakwerk geleverd en ik ben super blij met mijn 2 gerenoveerde trappen. Ik vond het een spannende stap maar door alle begeleiding en advies had ik achteraf gewild dat ik dit veel eerder had gedaan!

M
Milene

Bespreek GRATIS met onze adviseur uw behoeftes voor uw perfecte open trap

Gerenomeerd A-merk
Traprenovatie op maat
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk

Informatie open trap renovatie

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Uw droomtrap is niet compleet zonder..

Extra mogelijkheden

Trapverlichting

Meer informatie

Trapleuning

Meer informatie

Balustrades

Meer informatie

Afwerkingen

Meer informatie

Veelgestelde vragen over open traprenovatie

Als Traprenovatie bedrijf vinden wij het belangrijk om de best mogelijke service te bieden. Daarom hechten wij veel waarde aan de feedback en beoordelingen van onze klanten.

Meer veelgestelde vragen
Zit er prijs verschil in een traprenovatie met Hout, HPL, PVC of tapijt?

Ja, er zit een prijsverschil in de diverse productgroepen. Na tapijt is PVC Dryback in de meeste gevallen kenmerkend voor de kleinste investering als het gaat om traprenovatie.

Hierna volgt hout. HPL (High Pressure Laminate) kent doorgaans de grootste investering. Echter kunnen exclusieve en bijzondere houtsoorten of bijzondere bewerkingen zoals roken en borstelen van houten panelen ervoor zorgen dat een traprenovatie met hout een hogere investeringen kent dan HPL. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen.

Welke garanties biedt NextStairs Traprenovatie?

De producten van Next Stairs en de installatie is van ongekend hoge kwaliteit. De duur van de garantieperiode op de materialen en installatie is afhankelijk van de gekozen materialen. In de meeste gevallen varieert garantie termijn van 10 tot 25 jaar. Tijdens een adviesgesprek kunt u met uw adviseur de garantie termijn van uw materiaalkeuze bespreken.

Hoe gaat een adviesgesprek in zijn werk?

Voorafgaand aan het adviesgesprek wordt een voorlopige prijsopgave berekend aan de hand van de door u verstrekte informatie in het contactformulier of tijdens een telefonische intake.

Na akkoord op de voorlopige prijsopgave wordt een adviesgesprek ingepland. Tijdens het gesprek, dat in ongeveer 1,5 uur bij u thuis plaatsvindt, komt onze trapspecialist de huidige trap inspecteren, de metingen uitvoeren die noodzakelijk zijn voor uw traprenovatie project en brengt de specialist samen met u uw wensen in kaart.

Aan de hand van het adviesgesprek wordt de exacte prijsopgave uitgebracht. Het adviesgesprek is kosteloos.

Hoelang duurt een NextStairs Traprenovatie?

De meeste projecten worden binnen één dag uitgevoerd en de trap is altijd dezelfde dag weer beloopbaar. Indien de uitvoer van een traprenovatie project meer dan één dag in beslag zal nemen, wordt u hier uiteraard van te voren duidelijk over geïnformeerd.

Kan ik een afspraak maken als mijn woning nog niet is opgeleverd?

Ja, indien u (in overleg met de aannemer kunt regelen dat u) de woning in aanbouw in kunt, is het mogelijk om een afspraak in te plannen zodra uw nieuwbouw trap geplaatst is. Ook dienen aangrenzende wanden geplaatst te zijn voordat de afspraak plaats kan vinden. Het ontvangen van een voorlopige prijsopgave kan uiteraard al voordat de eerste paal geslagen is. Neem voor meer informatie contact op.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.