Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Amstelveen

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Is uw trap verouderd, beschadigd of gewoon toe aan een make-over? Ontdek dan wat een traprenovatie voor u kan betekenen. Met nieuwe trapbekleding geeft u de trap een compleet nieuwe uitstraling en zorgt u dat deze past bij uw huidige interieur, smaak en stijl. De specialisten van Next Stairs verzorgen traprenovaties in Amstelveen en komen graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken, maatvoering op te nemen en te adviseren waar nodig. Met meer dan 200 verschillende decors en materialen in onze collectie vinden we altijd een geschikt paneel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijs indicatie.

Bij Next Stairs weten we dat een trap niet alleen mooi, maar ook praktisch moet wezen. Daarom zijn onze panelen voorzien van een onzichtbare antisliplaag en zijn deze eenvoudig te reinigen, maar hoe werkt het nou? Allereerst beginnen we bij het vinden van het juiste materiaal dat past bij uw stijl, behoefte en budget. Vervolgens tonen we onze collectie op locatie, zodat u de beste inschatting kunt maken hoe de kleur en het patroon staat bij de rest van uw woning.

Nadat we het juiste paneel hebben gevonden, stellen we de persoonlijke offerte voor u op. Na akkoord kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie. Zo hebben wij reeds diverse traprenovaties in Amstelveen mogen verzorgen, zoals in wijken als Randwijck, Patrimonium en Elsrijk.

Trap bekleden Amstelveen

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Amstelveen in één dag!

De trap is het middelpunt van uw huis en wordt intensief gebruikt. Daarom begrijpen we dat duurzaamheid en kwaliteit essentieel zijn. Bij Next Stairs bent u verzekerd van een traprenovatie die aan al uw wensen voldoet.

Wij renoveren een trap in Amstelveen al vanaf € 1500 op basis van een rechte trap met 12 laminaat traptreden, bijpassende stootborden en installatie door een specialist van Next Stairs. Een traprenovatie ronden wij in de meeste gevallen al in één werkdag af, waarbij wij in de ochtend werkzaamheden voorbereiden en de nieuwe trap in de namiddag al opleveren. Na plaatsing kunt u de trap direct weer in gebruik nemen, mits de installateur anders aangeeft.

Open of dichte traprenovatie

Zowel open als dichte traprenovaties zijn voor ons geen probleem. Wij voorzien een bestaande trap van nieuwe trapbekleding ongeacht de vorm, grootte, hoogte of breedte. Onze installateurs zagen de panelen ter plaatse op maat voor een naadloos eindresultaat.

Bij een open traprenovatie heeft u de keuze uit enkelzijdige of dubbelzijdige bekleding. Enkelzijdige trapbekleding is voordeliger, vanwege een besparing op materiaal en maatwerk. Toch is de stijlvolle dubbelzijdige trapbekleding het overwegen waard. Hierbij bekleden we de traptreden rondom voor een luxe en robuust resultaat. Meer weten? Vraag het ons gerust! 

Traprenovatie met PVC, Laminaat of Eikenhout

Voor de traprenovatie in Amstelveen kunt u kiezen uit diverse materialen, zoals echt eikenhout, PVC Dryback, HPL (High Pressure Laminate), Leder, Stofferingen en Organic PU. Elk materiaal beschikt over unieke eigenschappen, maar vast staat dat wij enkel hoogwaardige materialen gebruiken van gerenommeerde A-merken. Hierdoor heeft u vaak meer dan 10 jaar garantie en kunnen wij een levenslange service garantie bieden op al onze producten.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: traprenovatie Amstelveen

Wilt u de trap laten renoveren, maar heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Amstelveen om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Amstelveen hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als Randwijck, Patrimonium en Elsrijk.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Nederlands familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog de waarde van uw woning
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Amstelveen

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.