Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Harderwijk

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Kies voor een traprenovatie zonder gedoe en lange wachttijden. Onze experts kunnen al binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie van nieuwe traptreden. Daarbij zijn wij in de meeste gevallen al binnen één werkdag klaar met onze werkzaamheden, waarbij wij overlast en hinder zoveel mogelijk proberen te beperken. Als traprenovatiebedrijf verzorgen wij traprenovaties in Harderwijk, zoals in wijken als de Wittenagen, Stadsdennen, Weidewaard, Zeebuurt en de Binnenstad. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een prijslijst of plan direct een (inmeet)afspraak.

De specialisten van Next Stairs komen graag bij u langs voor een traprenovaties in Harderwijk. Onze producten zijn zowel geschikt voor open als dichte trappen van nieuw- en bestaande bouw.  Daarnaast zijn bijpassende elementen als balustrades, leuningen, stootborden en LED-verlichting mogelijk.

Bij Next Stairs kiest u uit verschillende materiaalsoorten en ruim 100 designs. Denk aan materialen als eikenhout, PVC (Dryback), Laminaat (HPL) en zelfs Leder-look trapbekleding. Komt u er niet uit? De keuze kan lastig zijn, maar wij denken natuurlijk graag met u mee en adviseren op basis van wensen en budget. Bekijk ook de tijdelijke aanbieding van NextStairs op Rustiek Eikenhout en Laminaat.

Trap renoveren Harderwijk

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Harderwijk in één dag!

Is uw trap toe aan vernieuwing? Met een traprenovatie voegt u waarde en sfeer toe aan uw woning. Allereerst verwijderen we de huidige trapbekleding en bereiden de oppervlakte voor, waarna wij de overzetpanelen op maat maken en plaatsen. Ervaring en gebruik van de juiste materialen zorgen uiteindelijk voor een naadloos en duurzaam eindresultaat.

Onze collectie bestaat uit:

Naast de verschillende materiaalsoorten en decors kunt u tevens kiezen uit bijpassende elementen, als de balustrade, leuning, stootborden en verlichting. Zo brengt u alle onderdelen van het trappenhuis in overeenstemming met elkaar en wordt het één geheel.

Prijs en voordelen

De prijs is afhankelijk van het materiaal, het aantal treden, maatwerk en opties. Om u een indicatie te geven van de kosten kunt u een trap samenstellen op onze website, waarna u een prijs ontvangt op basis van het type trap, aantal treden, materiaal en eventuele verlichting.

Producten in onze collectie zijn van gerenommeerde A-merken en kennen een aantal voordelen, namelijk: 

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Harderwijk

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Harderwijk om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Harderwijk hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als de Wittenagen, Stadsdennen, Weidewaard, Zeebuurt en de Binnenstad.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij vernieuwing van een nieuwe of bestaande trap, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Harderwijk

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.