Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Zeist

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Heeft uw trap een opknapbeurt nodig en bent u op zoek naar een traprenovatiebedrijf? Next Stairs verzorgt traprenovaties in Zeist en omgeving. Onze traprenovatieproducten zijn geschikt voor open en dichte trappen, waarbij u kunt kiezen uit diverse materialen en bijna 200 decors. Graag komen we bij u langs voor een gratis thuisdemonstratie.

Liever een prijs opgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op en probeer uw situatie en wensen zo goed mogelijk te omschrijven. Denk aan het aantal traptreden, bochten, het materiaal, stootborden en eventuele extra's, zoals verlichting, leuning of bijpassende balustrade.

Als specialist hebben wij reeds diverse traprenovaties in Zeist mogen uitvoeren. Dit in wijken als Centrumschil-Noord, Vollenhove, Patijnpark, Lyceumkwartier, Hoge Dennen, Verzetswijk en Kersbergen. Ook aan de slag? Een traprenovatie was nog nooit zo makkelijk. Bij ons heeft u geen gedoe of lange wachttijden. Wij kunnen de installatie al binnen 2 weken inplannen en werkzaamheden zijn binnen dag afgerond. Bij de installatie proberen onze experts overlast, zoals stof, hinder en geluid zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor worden de meeste werkzaamheden buiten de woning verricht.

Trap renoveren Zeist

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Zeist in één dag!

Tijdelijk geeft Next Stairs Traprenovatie korting op diverse HPL (Laminaat) en Rustiek Eiken producten, inclusief bijpassende stootborden en installatie. Zo krijgt u al vanaf € 1500,- een rechte trap met 12 treden en stootborden. Liefhebber van echt eikenhout? Een rechte trap met 12 rustiek eiken panelen kost tijdelijk € 1999.

Voor zowel onze laminaat als eiken traprenovatie heeft u de keuze uit verschillende decors en kleuren. Daarnaast zijn er natuurlijk bijpassende elementen mogelijk, zoals een trapkast, lades, verlichting of een aangepaste balustrade of leuning.

Collectie van Next Stairs

Met bijna 200 verschillende decors is er altijd wel een paneel dat bij u past. Graag adviseren wij op basis van gebruik, woonwensen en behoefte. Onze collectie bestaat uit HPL (High Pressure Laminate) met ruim 50 designs, PVC Dryback met ruim 100 decors, Eikenhout met meer dan 40 designs en materialen als Leder en Organic PU.

Ontdek ook de vele voordelen van onze producten, zoals: 

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Zeist

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Zeist om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Zeist hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als Centrumschil-Noord, Vollenhove, Patijnpark, Lyceumkwartier, Hoge Dennen, Verzetswijk en Kersbergen.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Zeist

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.