Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Almere

Een versleten of verouderde trap of is deze simpelweg toe aan vernieuwing? Wij verzorgen traprenovaties in Almere en zijn binnen één werkdag klaar. Geen gedoe of lange wachttijden. Wij komen graag bij u langs voor een thuisdemonstratie en het eventueel opnemen van de maatvoering, waarna onze installateurs al binnen 2 weken bij u terecht kunnen voor de plaatsing. Onze trapbekleding is zowel geschikt voor open- als dichte trappen. Ook aan de slag? Neem dan contact met ons op en laat uw trap renoveren door onze installateurs. Wij denken graag met u mee en komen bij u langs.

Als traprenovatiebedrijf gevestigd in Almere hebben wij reeds in bijna alle delen van de stad traprenovaties verzorgd, zoals Almere-Poort, Almere-Buiten, Almere-Haven, Nobelhorst en Almere-Stad. Dit in zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Graag denken wij met u mee en adviseren op basis van behoefte, budget en woonwensen. Maak gebruik van onze online rekenhulp en stel uw eigen trap samen, waarna u een indicatie van de kosten ontvangt.

Bij de installatie beperken onze trap specialisten overlast, zoals rommel, hinder of geluidsoverlast. Zo verrichten wij werkzaamheden buiten de woning, waarbij we in de meeste gevallen al in één werkdag klaar zijn. Vervolgens kunt u na oplevering direct gebruik maken van de trap, tenzij onze specialisten anders oordelen.

Traprenovatie Almere

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovaties in Almere in één dag!

Kies ook voor een trap met een moderne, nieuwe en frisse uitstraling. Profiteer van onze tijdelijke aanbieding op laminaat en rustiek eikenhout, waarbij u al vanaf € 1600 een rechte trap met 12 treden kunt renoveren inclusief stootborden en installatie. Ter indicatie hebben wij een rekenvoorbeeld opgesteld, waarbij u de toeslag per extra optie kunt berekenen. Wilt u de trap liever bekleden met rustiek eikenhout? Dit is op dit moment al verkrijgbaar vanaf € 2000,- bij een rechte trap met 12 treden.

Voor zowel onze laminaat als eiken traprenovatie heeft u de keuze uit verschillende decors en kleuren. Wilt u vrijblijvend advies of een gratis demonstratie aan huis van onze trapspecialisten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

Showroom in Almere

Om u van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een showroom in Almere, waar wij onze producten graag laten zien. Natuurlijk kunnen wij ook bij u langs komen, zodat we direct de maatvoering en wensen kunnen opnemen en een persoonlijke offerte opstellen.

Wilt u langskomen? Houdt er dan rekening mee dat een showroom bezoek enkel op afspraak mogelijk is.

Materiaalsoorten: Hout, HPL, PVC en Stofferingen

Voor de renovatie van uw trap hebben wij een unieke collectie samengesteld van diverse materialen met meer dan 100 designs. Zo is er altijd een ontwerp en materiaal dat bij u past. Kies bijvoorbeeld uit HPL of PVC panelen met beton, stone of hout decors.

Voor elke materiaalsoort maken wij de treden op maat en plaatsen deze over de bestaande trap. In de meeste gevallen zijn wij hierdoor binnen één werkdag klaar, zonder dat er sloop of breekwerkzaamheden aan te pas komen.

Trap renoveren? Next Stairs

Geen project is hetzelfde. Of het nu gaat om speciale wensen, zoals weg gewerkte trap lades, reguliere trappen, of traptreden met een afwijkende maatvoering. Als specialist in traprenovaties realiseren wij voor elke situatie matchend maatwerk.

Zo is Next Stairs tevens actief bij maatwerk traprenovaties voor aannemers, architecten en interieurdesigners, voor zowel prestige projecten met een luxe uitstraling als reguliere traprenovaties. Daarnaast dragen wij natuurlijk zorgt voor matchende elementen als een trapkast, lades, de balustrade, leuningen, stootborden, verlichting en behandeling, bij Next Stairs is alles mogelijk.

Laat uw trap renoveren met producten van Next Stairs. Onze producten kennen diverse voordelen, zoals: 

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Eikenhouten trap?

Voor intensief, dagelijks gebruik moet de trapbekleding tegen een stootje kunnen en slijtvast zijn. Een harde houtsoort, zoals eiken wordt daarom vaak gebruikt en brengt natuurlijke tinten in huis. Bij ons heeft u de keuze uit kwalitatieve eikenhouten panelen en verschillende designs, zoals Rustiek, Noestvrij of een karakteristieke Raftwood oplossing.

Meer weten? Kijk op: eikenhout traprenovatie

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Almere

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen wij graag langs voor een gratis thuisdemonstratie, waarbij de we de collectie tonen en een offerte kunnen opstellen. Vervolgens kunnen wij de installatie binnen 2 weken inplannen en ronden wij werkzaamheden in één werkdag af. Hierbij beperken wij de overlast zoveel mogelijk en kunt u de nieuwe trap direct in gebruik nemen.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is natuurlijk afhankelijk van het aantal treden, het gekozen materiaal, bochten en extra elementen, zoals stootborden, verlichting of balustrades. Op dit moment bieden wij tijdelijk een traprenovatie met laminaat vanaf € 1499,- en eiken vanaf € 1999.

Wat is het beste materiaal voor een traprenovatie?

Kies je liever voor het keiharde PVC Dryback of HPL (Laminaat)? Of wil je de trap liever bekleden met natuurlijk eikenhouten traptreden? Het beste materiaal voor een traprenovatie is afhankelijk van de woonwensen, uw smaak en het budget. Graag komen wij onze uitgebreide collectie laten zien.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is de specialist in regio Almere, Amsterdam en Utrecht. Kies uit onze ruime collectie van trapbekleding en laat uw trap renoveren en bekleden door onze installateurs voor het mooiste resultaat.

Waar renoveren jullie traptreden?

Vanuit onze vestiging in Almere renoveren wij open en dichte trappen voor de regio in zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Zo hebben wij reeds traprenovaties uitgevoerd in stadsdelen als Almere-Poort, Almere-Buiten, Almere-Haven en Almere-Stad. Ook uw trap opnieuw laten bekleden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Er zijn tal van redenen om uw trap te laten renoveren. In de meeste gevallen komen wij langs voor een traprenovatie bij een restyling van de trap of woning, maar ook schade, slijtage of veiligheid kan een traprenovatie de oplossing zijn.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
In 1 dag klaar!
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Veilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Almere

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.