Over NextStairs

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag! Geniet van een frisse, moderne trap.

1969 – Opa Dirk
1993 – CCP 2000 B.V.
2003 – Start Traprenovatie
2022 – Oprichting NextStairs

Het aantal opdrachtgevers steeg, maar ook het aantal gezinsleden, alsmede het gezin en hun enthousiasme en passie in houten vloeren. Door deze inspanningen kon Opa Dirk samen met zijn zonen, vertegenwoordigd door 5 broers alle expertises samenbrengen. We konden grotere en internationale projecten aan en hebben door deze stap in heel Europa vloeren mogen leggen voor verschillende bedrijven.

1969 – Start opa Dirk

Al in 1969 is Opa Dirk Hoek gestart met zijn bedrijf om houten vloeren te leggen, te onderhouden en te renoveren. Door zijn passie voor hout en vakmanschap wist Dirk verschillende grote opdrachtgevers tevreden te stellen en zo een mooie klantenkring op te bouwen. Een van die projecten was het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen.

1993 – Contract Carpets & Parquet 2000 B.V.

Gevestigd in de stad Almere werd door hem in 1993 Contract Carpets & Parquet 2000 B.V. opgericht met als doel de projecten markt te bestuiven. Dit ging voor de wind en de eerste grote opdracht waren de Nederlandse spoorwegen beter bekend als de NS. Hier voorzagen wij de kantoren van tapijt en parket. Vervolgens ging onze reis verder naar onder andere Schiphol te Amsterdam en Shopping Stadsfeestzaal te Antwerpen. Nu 30 jaar later zijn wij nog steeds actief in de projecten markt en hebben vele opdrachtgevers bediend waaronder Musea, Ambassades, Paleizen, Luchthavens, Winkels, Autodealers, Warenhuizen, Kantoren, Onderwijsinstellingen, Theaters en uiteraard Consumenten.

2003 – Start traprenovatie

In 2003 ontstond de vraag naar traprenovatie. De eerste producten kwamen op de markt en de opdrachten om deze producten te installeren, stroomde bij ons binnen. Door de jaren heen hebben wij alle soorten en producten op het gebied van traprenovatie veelvuldig voorbij zien komen. Door inmiddels 20 jaar ervaring weten wij wat de winnaars zijn onder de traprenovatie systemen en mogen wij spreken over expertise en echt vakmanschap binnen deze branche.

2022 – Oprichting NextStairs

In de afgelopen 2 decennia hebben wij product en installatie kennis verzameld. Deze kennis willen wij graag met onze klanten delen. Medio 2022 zijn wij gestart met het uitwerken van ideeën waarbij wij klanten kunnen voorzien van traprenovatie van ongekend hoge kwaliteit, persoonlijk contact waarbij er echt meegedacht wordt, afwerkingsniveau dat er zelfs onder een vergrootglas perfect uitziet en dat allemaal voor een marktconforme prijs. Eind 2022 is Next Stairs dan eindelijk geboren, nu bereikbaar voor iedereen!

Contact opnemen met NextStairs

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij zijn ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Contactgegevens

Tel.: 036 234 00 11
E-mail: info@nextstairs.nl

NextStairs Traprenovatie
Josephine Bakerstraat 18
1311 GA, Almere

Contact opnemen

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.