Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Soest

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Met een traprenovatie maakt u de bestaande open of dichte trap weer helemaal als nieuw. Als specialist verzorgen wij traprenovaties in Soest en komen graag bij u langs voor een gratis thuisdemonstratie. Hierbij adviseren we en tonen onze collectie met verschillende materialen en decors. Nadat u een keuze heeft gemaakt nemen we de maatvoering op, waarna we de offerte opstellen. Next Stairs kent geen lange wachttijden, waardoor we al binnen 2 weken bij u terecht kunnen voor de installatie van de nieuwe trapbekleding.

Ook uw trap laten renoveren? Wij hebben al diverse traprenovaties in Soest mogen verzorgen, zoals in wijken als Het Hart, Klaarwater, Overhees en Soestdijk. Ook aan de slag? Bij ons heeft u de keuze uit diverse materialen, zoals eikenhout, PVC, laminaat (HPL), leder en organic PU. De producten in onze collectie zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als bestaande bouw.

Laat uw trap renoveren door onze installateurs en maak direct een afspraak. Bij het verrichten van werkzaamheden werken onze installateurs doorgaans buiten om geluidsoverlast en hinder te beperken. De werkzaamheden zijn vaak al binnen één werkdag afgerond, waarna u direct gebruik kunt maken van de nieuwe trap.

Trap renoveren Soest

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Soest in één dag!

Voeg al vanaf € 1500 waarde en sfeer toe aan uw woning met een traprenovatie in Soest van Next Stairs. Een rechte trap met 12 laminaat traptreden, stootborden en installatie is momenteel tegen een zeer scherpe prijs verkrijgbaar. Ook op onze Rustiek Eiken trapbekleding hanteren wij tijdelijk scherpe tarieven.

Ontdek de beste traprenovatieproducten van dit moment en laat de plaatsing over aan een specialist. Geen situatie is hetzelfde, waardoor maatwerk  cruciaal is voor een mooi eindresultaat. Met Next Stairs voorkomt u problemen en zorgt u dat de nieuwe traptreden naadloos aansluiten op de vloer en trap.

Voordelen van Next Stairs

De panelen uit onze collectie zijn de perfecte oplossing voor uw trap. Zo zijn de panelen niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook geluidsdempend en hypoallergeen. Daarbij zijn ze voorzien van een onzichtbare antisliplaag tegen uitglijden. Daarnaast zijn onze trapbekledingsproducten zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze langdurig hun prachtige uitstraling behouden.

Open of dichte trap renovatie? 

Een open of dichte trap laten renoveren? Onze traprenovatieproducten zijn geschikt voor beide situaties. Bij een open trap renovatie kunt u ervoor kiezen om de trappen volledig rondom te bekleden of enkel de boven- en voorkant. Bij een dichte of gesloten trap renovatie bekleden we enkel de bovenkant en werken we de open ruimtes af met bijpassende stootborden.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Soest

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Soest om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Soest hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als Het Hart, Klaarwater, Overhees en Soestdijk.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Soest

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.