Logo Next Stairs wit

Stel binnen 1 minuut uw trap samen

Wij nemen al uw voorkeuren in behandeling en zorgen dat u al binnen 24 uur een persoonlijke en eerlijke prijsopgave ontvangt.

Bereken de kosten van je traprenovatie

Traprenovatie kosten berekenen

Gratis een prijsindicatie van jouw nieuwe traprenovatie ontvangen? Gebruik dan de budgetplanner van NextStairs. Doorloop enkele vragen en je krijgt een duidelijke indicatie. Ben je klaar? Dan ontvang je van ons je prijsindicatie.

In één dag – zonder hak- en breekwerk
De allerscherpste in prijs/kwaliteit
Altijd 100% vrijblijvend advies
Ontdek direct of uw trap geschikt is en ontvang meer informatie!
Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Beoordelingen

Als Traprenovatie bedrijf vinden wij het belangrijk om de best mogelijke service te bieden. Daarom hechten wij veel waarde aan de feedback en beoordelingen van onze klanten.

Zo kunnen wij dankzij deze beoordelingen onze dienstverlening continu verbeteren en helpt het u als lezer een eerlijk beeld te krijgen bij wat u bij ons kan verwachten en hoe tevreden onze klanten zijn.

Wij nodigen onze klanten dan ook van harte uit ervaringen te delen.

"Hele fijne mensen!"

De manier waarop ze met ons hebben meegedacht en ons bij elke stap hebben begeleid is echt ongekend! In het begin hadden we veel vragen en Henk heeft ons op elk punt kunnen adviseren. En ook als we tussendoor weer van gedachten veranderde en toch iets anders wilden, werd dat heel gemakkelijk door Lesley opgepakt.

Het installeren was ook next level, Lionel’s oog voor detail is echt vakmanschap. We zijn heel tevreden en raden deze heren/het bedrijf echt een ieder aan!

Nogmaals, dank jullie wel!

Rachel C.
Geweldig 5 van de 5
Hanne Venema
Geweldig 5 van de 5

Onze traprenovatie laten uitvoeren door Next Stairs. We hadden een krappe planning maar door goed meedenken en hard doorwerken is het naar volle tevredenheid gelukt. Heel professioneel en de afwerking was ook prachtig. Onze trap is uitgevoerd in PVC waarbij de vloer in dezelfde kleur PVC is gelegd voor een mooi geheel. De nieuwe trapleuning paste hier ook bij en is ook keurig gemonteerd. Heel fijn en zeer tevreden!

1/5
Welke vorm heeft jouw trap?
2/5
Is jouw droomtrap open of gesloten?
3/5
Hoeveel treden heeft jouw trap?
4/5
Heeft jouw droomtrap trapverlichting?
5/5
Krijg inzicht in alle details van jouw droomtrap

Aan de hand van jouw voorkeuren zullen wij een gepersonaliseerde & vrijblijvende prijsopgave voor je opmaken. Laat hieronder je gegevens achter om binnen 24 uur je resultaat te ontvangen.

Vorige
Volgende
We hebben je aanvraag succesvol ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je alle details over jouw perfecte traprenovatie! 🎉
Oeps, er ging iets mis. Heb je alles juist ingevuld? Bel bij problemen: 036 234 00 11

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past.

Onze adviseurs kunnen u op iedere gewenste manier verder helpen aan vrijblijvend advies om zo transparant inzicht te krijgen in de kosten voor het realiseren van uw absolute droomtrap.

50+ jaar ervaring
Binnen 1 dag gerenoveerd
20 jaar garantie

Next Stairs heeft fantastisch werk geleverd bij de renovatie van mijn trap. Voordat ik de knoop had doorgehakt heb ik verschillende offertes ontvangen en Next Stairs was erg voordelig in vergelijking tot andere partijen. De trap ziet er prachtig uit en ik heb veel complimenten ontvangen van vrienden en familie. Het enige wat ik zou willen opmerken is dat ik de installateur te laat was op de dag van installatie omdat er een ongeluk was gebeurd. Gelukkig is hij doorgegaan totdat de werkzaamheden waren afgerond en heeft hij super netjes gewerkt. Hierdoor alsnog 5 sterren.

Marloes

Helden! De communicatie was super en er werd goed meegedacht. Afspraken werden netjes nagekomen en ik werd goed op de hoogte gehouden.De besparing ten opzichte van andere offertes was enorm en de kwaliteit van mijn traprenovatie is hoog. Het was fijn dat er een gratis demonstratie aan huis mogelijk was en dat ze een groot aanbod hebben. Hierdoor heb ik nu een trap die perfect bij mijn interieur past. Ze hebben echt vakwerk geleverd en ik ben super blij met mijn 2 gerenoveerde trappen. Ik vond het een spannende stap maar door alle begeleiding en advies had ik achteraf gewild dat ik dit veel eerder had gedaan!

Milene

Hele fijne mensen!De manier waarop ze met ons hebben meegedacht en ons bij elke stap hebben begeleid is echt ongekend! In het begin hadden we veel vragen en Henk heeft ons op elk punt kunnen adviseren. En ook als we tussendoor weer van gedachten veranderde en toch iets anders wilden, werd dat heel gemakkelijk door Lesley opgepakt. Het installeren was ook next level, Lionel’s oog voor detail is echt vakmanschap. We zijn heel tevreden en raden deze heren/het bedrijf echt een ieder aan! Nogmaals, dank jullie wel!

Rachel C.