Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Apeldoorn

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Voor een verouderde, beschadigde of versleten trap is nieuwe trapbekleding de oplossing. Next Stairs is dé specialist voor traprenovaties in Apeldoorn. Geef uw trap een moderne en stijlvolle uitstraling met onze kwalitatieve trapbekleding. Maak keuze uit meer dan 200 verschillende producten en diverse materialen als echt eikenhout, laminaat, pvc en stofferingen. Graag komen we bij u langs voor een gratis thuisdemonstratie. Hierbij bespreken we de woonwensen het budget, waarna we de situatie bekijken en een persoonlijke offerte opstellen.

Het gaat bij een trap niet alleen om de looks, want ook veiligheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn voorzien van een onzichtbare antisliplaag en zijn makkelijk in onderhoud. Zo kunt u nog lang genieten van de nieuwe trapbekleding. Tot op heden hebben wij traprenovaties in Apeldoorn mogen uitvoeren in diverse wijken, zoals Noord, Zuid, West, Uddel, Hoenderloo, Loenen, Beekbergen en Klarenbeek. Woonachtig in een andere wijk? Geen probleem, want als traprenovatiebedrijf zijn wij actief in de gehele regio.

Trap renoveren Apeldoorn

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw traprenovatie in Apeldoorn.

Traprenovatie Apeldoorn in één dag

Allereerst kunt u natuurlijk altijd eerst even contact met ons opnemen of vragen om een prijsindicatie. Vervolgens zullen we een afspraak inplannen, zodat u onze producten kunt bekijken. Nadat u een keuze heeft gemaakt, beoordelen wij de situatie en stellen een offerte op. Na akkoord kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht en plannen we een afspraak voor de installatie.

Het is belangrijk dat de plaatsing van nieuwe traptreden goed wordt uitgevoerd, omdat uw trap dagelijks intensief wordt gebruikt. Daarom komen we al vroeg in de ochtend langs om de bestaande trap voor te bereiden. Vervolgens nemen we de maten op en zagen de panelen buitenhuis op maat. Op deze manier voorkomen we onnodige geluidsoverlast en hinder, waarna we de panelen installeren op de bestaande traptreden.

Open of dichte traprenovatie in Apeldoorn

Als traprenovatiebedrijf renoveren we zowel wenteltrappen, als trappen met enkele draai, dubbele draai en rechte trappen. We zorgen op locatie dat de producten naadloos aansluiten voor het mooiste resultaat.

Ook open of dichte traptreden zijn voor ons geen enkel probleem. Hierbij heeft u bij een open traprenovatie 2 keuzes,n namelijk enkelzijdige of dubbelzijdige bekleding, waarbij we de traptreden rondom kunnen bekleden of enkel aan de boven- en voorkant. Bij een dichte traprenovatie kunt u een keuze maken m.b.t. stootborden die we in een bijpassende kleur, zwart of wit leveren.

Meer informatie over een open traprenovatie of dichte traprenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PVC, Laminaat of Eikenhout traprenovatie

Bij een traprenovatie in Apeldoorn heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals PVC, Laminaat en Eikenhout. Elk van de materialen heeft unieke eigenschappen, waar we u graag over adviseren.

Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige producten van gerenomeerde A-merken. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en krijgt u levenslange service garantie van Next Stairs. Zo heeft u nog lang plezier van de nieuwe trap.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: traprenovatie Apeldoorn

Wilt u de trap laten renoveren, maar heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Apeldoorn om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Apeldoorn hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als Noord, Zuid, West, Uddel, Hoenderloo, Loenen, Beekbergen en Klarenbeek.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Apeldoorn

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.