Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Huizen

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Wij voorzien woningen in Huizen van een traprenovatie, waarbij we de huidige traptreden renoveren met overzetpanelen. Dit kan nodig zijn vanwege slijtage, beschadiging, veroudering of om de uitstraling van de trap te verbeteren. Ook bijpassende elementen als een trapkast, leuningen, balustrade of verlichting behoren tot de mogelijkheden. vervangen of restylen we de traptreden en/of de leuningen van een trap. Als traprenovatiebedrijf hebben wij diverse renovaties in Huizen mogen verzorgen in wijken als Bovenmaat, Stad en Lande, Huizermaat, De Noord, De Zuid en Westereng.

Voeg sfeer en waarde toe aan uw woning in Huizen met een traprenovatie op maat. Graag komen we bij u langs voor een inmeetafspraak of adviesgesprek. Bij ons heeft u de keuze uit diverse materiaalsoorten, zoals HPL, PVC, Eikenhout of Stofferingen. Daarbij zijn de overzetpanelen beschikbaar in meer dan 100 verschillende designs. Hierdoor vinden wij altijd een passend paneel voor uw situatie. Onze specialisten denken graag met u mee.

Uw traptreden worden dagelijks en intensief gebruikt. Dit vraagt om extra aandacht en kwaliteitsproducten. Next Stairs beschikt over ervaren vakmensen voor een duurzaam en mooi eindresultaat, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van de traptreden.

Trap renoveren Huizen

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Huizen in één dag!

Geen trap is hetzelfde. Daarom komen we graag langs om de situatie en maatvoering te beoordelen. Op basis van het gekozen paneel stellen wij de offerte voor u op. Na akkoord kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht voor de plaatsing, waarbij wij in de meeste gevallen binnen 1 werkdag klaar zijn.

Ook aannemers, architecten en interieurdesigners in Huizen kiezen voor traprenovaties van Next Stairs. Middels maatwerk, matchende elementen en mooie producten zorgen we voor een luxe uitstraling. Zo kunt u naast de traptreden onder andere kiezen voor een bijpassende trapkast, lades, balustrade, leuningen, verlichting en/of stootborden.

Enkele voordelen

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Huizen

Hoe werkt een traprenovatie?

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak, zodat wij bij u langskomen in Huizen en een offerte kunnen opstellen. Vervolgens plaatsen wij binnen 2 weken de trap en zijn wij binnen één werkdag klaar met de werkzaamheden. Vanzelfsprekend proberen wij hinder en overlast zoveel mogelijk te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Huizen hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Bovenmaat, Stad en Lande, Huizermaat, De Noord, De Zuid en Westereng.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is dé expert in de regio tussen Almere, Amsterdam en Utrecht. Ontdek onze uitgebreide selectie trapbekleding en vertrouw op onze vakmensen om uw trap te renoveren en bekleden voor een prachtig eindresultaat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van nieuwe of bestaande woningen in Huizen, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Huizen

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.