Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Amersfoort

Stel uw trap samen

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Tijd voor vernieuwing, een restyling of (schade)herstel aan uw trap? Laat uw trap renoveren door een ervaren traprenovatiebedrijf. Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs voor een traprenovatie in Amersfoort. Wij staan voor kwalitatieve producten, maatwerk, klantvriendelijkheid en geen verborgen kosten. Uw trap is een belangrijk element in de woning en verdient daarom extra aandacht. Graag denken wij met u mee over passende panelen en matchende elementen als de balustrade, leuningen, verlichting en/of stootborden.

Tot op heden hebben wij projecten mogen verzorgen in wijken als Velden-Noord, Waterkwartier, Stadskwartier, Lint-Oost, Lage Hoven, Bieshaar-Noord, de Bosweg en Weberstraat. Benieuwd naar de mogelijkheden van een renovatie? Wij denken graag met u mee en zorgen voor een passende oplossing, of u nu kiest voor reguliere overzetpanelen of luxe maatwerk traptreden.

Voor de duurzaamheid van uw trap zijn kwalitatieve producten cruciaal. Bij Next Stairs werken we met vaste merken en producten om de benodigde kwaliteit te kunnen garanderen. Om de trap helemaal passend te maken, komen wij graag bij u langs voor een inmeetafspraak. Maak hiervoor een afspraak via het formulier.

Trap renoveren Amersfoort

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie Amersfoort in één dag!

Voeg sfeer en waarde toe aan uw woning in Amersfoort met een traprenovatie op maat. Met onze uitgebreide collectie van materialen, kleuren en designs matchen wij de trap bij uw persoonlijke stijl. Met meer dan 100 designs vinden wij altijd een passend overzetpaneel. Denk aan materiaalsoorten als: HPL, PVC, Eikenhout of Stofferingen.

Natuurlijk denken we graag met u mee. Contacteer ons vandaag nog en ontdek de mogelijkheden.

Onze maatwerk traprenovatie kent diverse voordelen, zoals:

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Oplevering binnen 2 weken

Wanneer u tevreden bent met het gekozen design en akkoord bent met de offerte kunnen wij al binnen 2 weken opleveren. Onze vakmensen zijn in de meeste gevallen al binnen één werkdag klaar, zonder sloop- of breekwerkzaamheden.

Eikenhout traprenovaties in Amersfoort

Ook voor de massief, rustiek, noestvrij of Raftwood Eikenhouten traprenovaties in Amersfoort biedt Next Stairs oplossingen. Voor traprenovaties is een harde houtsoort essentieel, vanwege de mate van gebruik en de duurzaamheid.

Ook bij eikenhout traprenovaties zijn er diverse keuzemogelijkheden. Graag geven wij advies of vertellen wij meer over onze eikenhouten collectie. Een vraag of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

FAQ: Traprenovatie in Amersfoort

Hoe werkt een traprenovatie?

Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij een indicatie afgeven van de prijs, maar komen ook graag bij u langs voor een inmeetafspraak. Vervolgens kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht en is de traprenovatie binnen één werkdag afgerond. Voor veiligheid en overlast proberen we hinder natuurlijk te minimaliseren.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Amersfoort hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Velden-Noord, Waterkwartier, Stadskwartier, Lint-Oost, Lage Hoven, Bieshaar-Noord, de Bosweg en Weberstraat.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is dé expert in de regio tussen Almere, Amsterdam en Utrecht. Ontdek onze uitgebreide selectie trapbekleding en vertrouw op onze vakmensen om uw trap te renoveren en bekleden voor een prachtig eindresultaat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van nieuwe of bestaande woningen in Amersfoort, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs ook voor u de juiste partner is:

Gerenomeerd A-merk
Traprenovatie op maat
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 2003
Duurzame oplossingen
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies van onze eigen experts
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Amersfoort

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.