Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Baarn

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Is uw trap toe aan vernieuwing? Wij verzorgen traprenovaties in Baarn en zijn binnen één werkdag klaar. Geen gedoe of lange wachttijden. Wij komen graag bij u langs voor een inmeet afspraak. Vervolgens bestellen wij de producten en kunnen al binnen 2 weken bij u terecht voor de plaatsing. Geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Meer informatie of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voeg sfeer en waarde toe aan uw woning met een traprenovatie van Next Stairs. Zodra u uw keuze heeft gemaakt en de maatvoering is opgenomen, kunnen wij al binnen 2 weken opleveren. In de meeste gevallen zijn we binnen één werkdag klaar. Als toonaangevend traprenovatiebedrijf hebben wij al meerdere traprenovaties in Baarn mogen uitvoeren. Dit in wijken als Nieuwe- en Oude-Oosterhei, Zandvoort, Eemdal, Schilderswijk, Professorenwijk en het Centrum. Graag komen we ook bij u langs!

Trap renoveren Baarn

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Baarn  in één dag!

Het is vaak zonde om te zien in welke staat traptreden verkeren. Een trap kan namelijk een prachtig element zijn van een woning. Hiervoor bieden wij maatwerk traprenovaties met panelen van gerenommeerde A-merken, met keuze uit diverse materialen en ruim 200 decors. Zo is er altijd een paneel dat bij uw interieur past.

Voor het mooiste resultaat is maatwerk essentieel en leveren wij eveneens matchende elementen als een trapkast, lades, leuningen, de balustrade of verlichting. Graag komen wij bij u langs om de trap te bekijken en een offerte op te stellen. Bij de plaatsing nemen onze installateurs de maatvoering per traptreden op, zodat deze naadloos aansluiten. Vervolgens snijden of zagen wij deze ter plaatsen op maat. Hierbij proberen we stof, vuil en overlast natuurlijk zoveel mogelijk te vermijden. Benieuwd naar onze producten? Bekijk onze uitgebreide collectie.

Voordelen van onze producten

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veilig door onzichtbare antislip laag
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw

Materialen en decors: 200+ opties

De keuzes bij ons zijn eindeloos en er is gegarandeerd een paneel dat bij u past. Het kan lastig zijn om het juiste paneel te vinden. Bij Next Stairs begrijpen wij dit en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen, prijsverschillen en duurzaamheid van onze producten, zoals Eikenhout, HPL of PVC.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Baarn

Hoe werkt een traprenovatie?

Neem contact met ons op en wij komen graag naar Baarn om de maatvoering op te nemen voor nieuwe traptreden. Daarna stellen wij een offerte op en kunnen we eventueel al binnen 2 weken bij u terecht. Onze ervaren vakmensen zorgen doorgaans voor een snelle installatie, meestal binnen één werkdag, waarbij wij ons best doen om eventuele hinder en overlast tot een minimum te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Baarn hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Nieuwe- en Oude-Oosterhei, Zandvoort, Eemdal, Schilderswijk, Professorenwijk en het Centrum.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is dé expert in de regio tussen Almere, Amsterdam en Utrecht. Kies uit onze ruime collectie van trapbekleding en laat uw trap renoveren en bekleden door onze installateurs voor een prachtig eindresultaat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Baarn

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.