Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Eemnes

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Laat uw trap renoveren door de specialisten van Next Stairs traprenovatiebedrijf, wanneer deze toe is aan vernieuwing. Voor een traprenovatie in Eemnes komen we graag bij u langs voor advies, de maatvoering en het tonen van onze producten. Naderhand stellen we de offerte op en plannen we de installatiedatum in.

Van lange wachttijden of levertijden heeft u bij ons geen last. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunnen wij al binnen 2 weken bij u aan de slag. Daarbij ronden wij werkzaamheden al binnen één werkdag af, waardoor u direct weer van de trap gebruik kunt maken. Direct een afspraak maken of een vraag? Neem contact met ons op. Wij hebben als specialist al diverse traprenovaties in Eemnes mogen verzorgen in wijken als de Noordbuurt, Zuidbuurt en Laarderweg en komen graag bij u langs.

Trapbekleding Eemnes

Traprenovatie Eemnes: in één dag klaar!

Wij hebben een ruim assortiment en komen deze graag laten zien. Met materialen als PVC, HPL, Eikenhout, Stofferingen, Organic PU en Leder vinden we altijd een passend product. Samen met onze adviseur gaat u thuis met de juiste belichting opzoek naar het mooiste product. Vervolgens nemen we de maatvoering op en bespreken de wensen, waarna een offerte wordt opgesteld.

Nadat wensen, kosten en werkzaamheden zijn besproken plannen we de installatiedatum in, waarna een specialist al in de vroege ochtenduren voor de deur staat. Eerst start hij met voorbereidende werkzaamheden en zal vervolgens de producten buiten huis op maat maken. Zo voorkomen we hinder en overlast tijdens de installatie. De werkzaamheden zijn in de meeste gevallen in één dag klaar, waarna u kunt genieten van uw nieuwe trap.

Extra mogelijkheden

Naast keuzes als stootborden, bekleding rondom, kleuren en materialen zijn eveneens bijpassende elementen mogelijk. Denk hierbij aan een handige trapkast, trapverlichting, de balustrade, leuningen of zelfs een vloer. Benieuwd? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak. Wij komen graag bij u langs!

FAQ: Traprenovatie Eemnes

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Eemnes voor een gratis thuisdemonstratie, waarna een offerte uitbrengen. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Stel online uw trap samen en ontvang van ons een prijsopgave.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Eemnes hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als de Noordbuurt, Zuidbuurt en Laarderweg.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Nederlands familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog de waarde van uw woning
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Eemnes

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.