Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie Urk

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Is jouw trap toe aan vernieuwing? Laat uw trap dan renoveren door een specialist zonder hoge kosten. Wij verzorgen de traprenovatie in Urk bij u thuis en komen graag langs om onze producten te tonen. Daarbij kunnen we direct de trap bekijken, maatvoering opnemen en een persoonlijke offerte opstellen. Ook aan de slag? Ook aan de slag met de renovatie van jouw trap? Bereken dan zelf de kosten of doe een prijs aanvraag via onze website.

Wij komen graag bij u langs! Als Bij een bezoek tonen wij onze collectie bestaande uit diverse materialen, zoals eikenhout, laminaat, PVC en lederen bekleding. Afhankelijk van uw behoefte, stijl, budget en woonwensen denken wij met u mee en adviseren een passend product. Daarbij bespreken we de extra mogelijkheden, zoals het plaatsen of herstellen van trapwangen, stootborden, leuningen, een trapkast, balustrade of eventueel trapverlichting.

Traprenovatiebedrijf op Urk

Traprenovatie Urk: nieuwe trapbekleding

Met nieuwe trapbekleding maak je de bestaande trap weer als nieuw! Creëer een moderne, industriële of landelijke look met populaire producten als hout, laminaat en PVC in combinatie met zwarte of juist gekleurde leuningen. Nadat u een keuze heeft gemaakt, komen onze specialisten bij u langs voor de installatie.

Hierbij verrichten onze installateurs het merendeel van de werkzaamheden buiten uit om overlast en hinder te minimaliseren. Vervolgens plaatsen onze specialisten de nieuwe trapbekleding met een speciale lijm die de traptreden na een minimale droogtijd weer toegankelijk maakt. Een traprenovatie in Urk duurt doorgaans één werkdag, waarbij we door minimale wacht- en levertijden al binnen 2 weken bij u terecht kunnen.

Interesse?

Onze collectie bestaat uit ruim 200 verschillende producten, waardoor er altijd een paneel is dat voldoet aan uw smaak, woonwensen en budget. Wij hebben al meerdere traprenovaties in Urk mogen uitvoeren, zoals in Urkerhard, De Top, De Staart, Urk-Kom en De Reede. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs.

Vraag een vrijblijvend de prijs op via ons contactformulier of stel zelf uw trap samen, waarna u een prijsindicatie ontvangt. Het is eveneens mogelijk om direct een afspraak te maken, zodat we bij u langskomen voor een gratis thuisdemonstratie.

Extra mogelijkheden bij Next Stairs

Voor het mooiste eindresultaat zijn bijpassende elementen als een trapleuning, balustrade en stootborden ideaal. Daarnaast bieden wij eventueel opties als een trapkast, trapverlichting of zelfs een bijpassende vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wij komen graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie Urk

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Urk voor een gratis thuisdemonstratie, waarna een offerte uitbrengen. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Stel online uw trap samen en ontvang van ons een prijsopgave.

Waar renoveren jullie traptreden?

Op Urk hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in Urkerhard, De Top, De Staart, Urk-Kom en De Reede.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie Urk

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.