Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Breukelen

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Wanneer uw trap is verouderd, beschadigd of versleten kan een traprenovatie uitkomst bieden. Als traprenovatiebedrijf is Next Stairs specialist bij traprenovaties in Breukelen en omgeving. Wij adviseren u graag voor een geschikt materiaal en passend decor bij uw interieur. Met meer dan 200 verschillende producten is er altijd een passend paneel voor uw budget en woonwensen. Graag komen we bij u langs voor een thuisdemonstratie, zodat u de producten op locatie kunt bekijken. Neem vandaag nog contact met ons op of maak direct een afspraak.

Uw trap moet weer mooi worden, maar bovenal praktisch. Onze panelen zijn daarom voorzien van een onzichtbare antisliplaag, zijn makkelijk schoon te maken en eenvoudig in onderhoud. Gaat er toch wat mis? Dan profiteert u bij ons van levenslange service garantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs! Tot op heden hebben wij diverse traprenovaties in Breukelen mogen verzorgen. Dit in wijken als het Plassengebied, West van het Amsterdams-Rijnkanaal en Kockengen.

Nadat we bij u langs zijn geweest stellen we een persoonlijke offerte op, op basis van het gekozen product, het aantal treden, eventueel maatwerk en extra opties, zoals verlichting, stootborden, leuningen of een balustrade. Na akkoord van de offerte kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht, maar het kan natuurlijk ook later.

Trap renoveren in Breukelen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw traprenovatie in Breukelen.

Traprenovatie in Breukelen in één dag!

De trap het middelpunt van de woning, maar kan toe zijn aan vernieuwing door veroudering of slijtage. Met onze producten van gerenommeerde A-merken transformeert u de trap weer tot een stijlvol element en door gebruik van kwalitatieve materialen zult u nog lang genieten van de nieuwe trapbekleding.

Ook voor traprenovaties in Breukelen komen we graag bij u langs. Zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen voorzien wij open en dichte trappen van nieuwe trapbekleding. Al in de ochtend staan wij voor de deur om de bestaande trap voor te bereiden, waarna we de traptreden op maat maken en later op de dag plaatsen. Doordat wij het merendeel van de werkzaamheden buiten uitvoeren minimaliseren wij overlast en hinder zoveel mogelijk.

Open traprenovatie vs dichte traprenovatie

In elke situatie is een traprenovatie mogelijk. Wij maken de panelen namelijk op maat, zodat deze naadloos aansluit op uw wenteltrap, trap met enkele draai, dubbele draai of rechte trap. Ook het formaat van de traptreden is voor ons geen probleem, want wij kunnen de producten in alle maten en diktes bestellen. Daarbij maken wij onderscheid tussen een open traprenovatie en dichte traprenovatie.

Zo is het bij een open traprenovatie mogelijk om alle kanten van de trap te voorzien van nieuwe bekleding. Voor deze methode is dubbel zoveel materiaal en maatwerk vereist, wat uiteindelijk zorgt voor een verbluffend en stijlvol eindresultaat. Open trappen zijn ook enkelzijdig te bekleden, waarmee u juist bespaart op materiaal, maatwerk en afwerking. De dichte traptrenovatie bestaat uit een enkelzijdige trapbekleding inclusief stootborden.

Meer weten over een open traprenovatie of dichte traprenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Traprenovatie met PVC, Laminaat of Eikenhout

Kies bij traprenovaties in Breukelen voor Next Stairs en ontdek onze prachtige collectie bestaande uit echt eikenhout, PVC Dryback, HPL (High Pressure Laminate), Leder, Stofferingen en Organic PU. Wij vertellen u graag meer over de unieke eigenschappen van elk materiaal en hoe dit bij uw woonwensen aansluit. Maak direct een afspraak of stel uw trap samen via onze handige tool!

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: traprenovatie Breukelen

Wilt u de trap laten renoveren, maar heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Breukelen om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Breukelen hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als het Plassengebied, West van het Amsterdams-Rijnkanaal en Kockengen.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Breukelen

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.