Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Hilversum

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Wanneer uw traptreden toe zijn aan vernieuwing verzorgt Next Stairs traprenovaties in Hilversum. Bekijk onze producten en ontdek de extra mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een trapkast of verlichting. Zo renoveren wij dagelijks traptreden van bestaande- en nieuwbouw woningen bij schade, slijtage of complete renovaties. Met keuze uit diverse materiaalsoorten en ruim 200 designs is er altijd een paneel dat bij uw smaak of interieur past. Van reguliere overzetpanelen in woonhuizen tot luxe maatwerk traptreden voor interieur designers, wij zorgen voor een passende oplossing.

Binnen 2 weken kunnen wij opleveren, waarbij wij in de meest gevallen een trap binnen 1 werkdag kunnen plaatsen. Onze ervaren vakmensen staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en maatwerk. Eerder hebben wij traprenovaties in stadsdelen van Hilversum verricht, zoals in wijken als het Staatsliedenkwartier, Bloemenkwartier, Kerkelanden, Boomberg, Riebeeckkwartier, Driftbuurt, Plan Noord en de Astronomische buurt. Graag geven wij advies, brengen een offerte uit of komen bij u langs om de situatie op locatie te bekijken.

Het middelpunt van het huis wordt intensief gebruikt en verdient daarom extra aandacht. Met kwaliteitsproducten, maatwerk en een luxe afwerking zorgen we voor een stijlvolle uitstraling. Ook uw trap laten renoveren door een ervaren traprenovatiebedrijf? Neem dan contact met ons op. Na akkoord van de offerte kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht en zijn vaak al binnen één werkdag klaar.

Trap renoveren Hilversum

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovaties Hilversum in één dag!

Als traprenovatiebedrijf houden we rekening met speciale wensen, zoals verlichting, weggewerkte traplades of matchende elementen. Elk project is anders en overzetpanelen dienen op maat gemaakt te worden. Voor maatwerk traprenovaties in Hilversum bent u bij ons op het juiste adres.

Ook aannemers, architecten en interieurdesigners in Hilversum kiezen voor Next Stairs bij traprenovaties. Hierbij zorgen we niet alleen voor maatwerk overzetpanelen, maar eveneens dragen wij zorg voor matchende elementen als bijvoorbeeld de balustrade, leuningen, een trapkast, lades, verlichting en stootborden.

Overzetpanelen in Eikenhout, HPL, PVC en Stoffering

Ontdek onze collectie met keuze uit eikenhout, HPL, PVC en diverse stoffen. Kiest u voor de populaire betonlook, stone- of houtprint? Met meer dan 100 designs is er altijd een overzetpaneel dat bij uw stijl en inrichting past.

Deze plaatsen wij vervolgens op maat, zonder dat er sloop of breekwerkzaamheden benodigd zijn. De voordelen van onze kwalitatieve overzettreden zijn aanzienlijk, namelijk:

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Traprenovatie met Eikenhout

Een harde houtsoort is essentieel voor de renovatie van uw trap. De bekleding moet stoot- en slijtvast zijn, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van dit mooie component in uw woning.

Bij ons heeft u de keuze uit tal van designers, waaronder de afwerking eiken rustiek, noestvrij of Raftwood. Meer weten over de eiken traprenovatie? Bekijk dan de pagina.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Hilversum

Hoe werkt een traprenovatie?

Bij interesse komen wij graag bij u langs in Hilversum voor een inmeetafspraak. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen binnen 2 weken bij u terecht voor de plaatsing. Dit duurt in de meeste gevallen slechts één werkdag. Hierbij proberen wij overlast en hinder natuurlijk zoveel mogelijk te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Hilversum hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als het Staatsliedenkwartier, Bloemenkwartier, Kerkelanden, Boomberg, Riebeeckkwartier, Driftbuurt, Plan Noord en de Astronomische buurt.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is dé expert in de regio tussen Almere, Amsterdam en Utrecht. Ontdek onze uitgebreide selectie trapbekleding en vertrouw op onze vakmensen om uw trap te renoveren en bekleden voor een prachtig eindresultaat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Hilversum

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.