27 juli 2023
9 min

5 Trendy traprenovatie ideeën

Binnenkort uw trap renoveren, maar nog geen idee wat u moet doen? Wij kunnen u natuurlijk adviseren, maar hieronder vindt u ook alvast een aantal leuke traprenovatie ideeën.

Voeg waarde en sfeer toe aan uw woning met een traprenovatie. Geef uw bestaande trap een moderne en stijlvolle make-over die past bij het huidige interieur. Of u nu liefhebber bent van natuurlijke warmte, een stoere industriële uitstraling, of een kleurrijke twist. Met een traprenovatie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zo heeft u bij ons keuze uit ruim 200 verschillende producten van diverse materialen, zoals Laminaat, Hout, PVC, Leder, Organisch materiaal en stofferingen. Graag komen we bij u langs voor een thuisdemonstratie, zodat u de producten op locatie in de juiste belichting kunt bekijken. Neem direct contact met ons op of maak een afspraak.

Trendy ideeën voor een traprenovatie

Binnenkort uw trap renoveren, maar nog geen idee wat u moet doen? Wij kunnen u natuurlijk adviseren, maar hieronder vindt u ook alvast een aantal leuke traprenovatie ideeën. Verder kijken wij als specialist met ruim 20 jaar ervaring graag mee.

Natuurlijke hout: eikenhout, pvc of laminaat

Voor een moderne en natuurlijke look is een traprenovatie met eikenhout zeer geschikt. Beschikbaar in diverse designs met verschil in patronen, reliëf en kleur. Onze collectie bestaat uit laminaat, pvc en echt eikenhout, waarbij u kunt kiezen uit rustiek en noestvrij eikenhout. Vervolgens is het paneel in diverse kleuren verkrijgbaar, doordat de panelen worden behandeld met een kleur olie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een naturel olie te kiezen, waardoor u de natuurlijke kleur van echt eikenhout behoudt.

Natuurlijk hout voegt een warme en gezellige uitstraling toe aan het interieur en heeft een tijdloze aantrekkingskracht. Het kan worden gecombineerd met moderne elementen, zoals glazen of stalen trapleuningen, om een een moderne en eigentijdse uitstraling te creëren.

Bekijk ook: Trap bekleden met hout

Industrieel: betonlook en staal

Op het huidige moment is een betonlook traprenovatie één van de meest trendy traprenovatie ideeën. Deze industriële trapbekleding omvat het gebruik van stoere materialen zoals staal en beton. Bekleed uw trap bijvoorbeeld met beton grijze traptreden en combineer dit met stalen en zwarte elementen op en rondom de trap voor een industriële en moderne uitstraling. Denk aan elementen als de leuning, balustrade, verlichting en accessoires.

Combineer kleuren in huis

Wanneer u een levendige en speelse uitstraling wilt in huis, kan een kleurijke oplossing uitkomst bieden. Met ruim 200 designs in ons assortiment vinden wij altijd een felle of bijpassende kleur voor uw interieur en woonwensen. Het toevoegen van kleur is in huis is op dit moment erg in trek. Met name stofferingen, laminaat en pvc lenen zich erg voor deze trend. Een voorbeeld is om bijvoorbeeld de bank bij onze lederen trapbekleding te passen.

Stonelook traprenovaties

Naast de betonlook traptreden is ook de stonelook erg populair op dit moment. Met een stonelook traprenovatie breng je rauwe en natuurlijke tinten in huis voor een stijlvol en modern eindresultaat. Daarnaast is stonelook trapbekleding goed te combineren met botanische, zwarte of houten elementen.

Karakter met Raftwood

Raftwood:Raftwood is een opkomende trend in traprenovatie, waarbij we oude spoorbielzen hergebruiken. Waar we ons met veel van de producten richten op een strak resultaat, zijn het de Raftwood panelen die juiste een wildere look creeëren in huis. Met een Raftwood traprenovatie brengt u karakter en historie in huis. Leuk te combineren met een landelijk, modern of botanische interieurstijl.

Interesse? 

Ook aan de slag en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, stel uw trap zelf samen of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie. Wij komen bij u langs en nemen de producten direct mee, zodat u deze op locatie in de juiste belichting en setting kunt bekijken.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.