Specificatie extra mogelijkheden en materialen

Prijs berekenen

NextStairs is de enige partij die voorafgaand duidelijk inzage in kosten geeft zo ver als dat kan. Het realiseren van een droomtrap ziet er voor iedereen anders uit. Vanwege de afwisselende wensen in materiaalsoorten en aanvullende mogelijkheden zoals trapverlichtingen gepaard met trapoppervlak zijn prijs-bepalend.

Om toch een beeld te geven hebben wij voor twee van onze populaire producten een eenvoudig rekenmodel voor u opgemaakt. Zo kan u in een kwestie van secondes inzien wat de vanaf prijs is voor uw traprenovatie.

LET OP: Onderstaand rekenmodel is een TIJDELIJKE actie! - GELDIG T/M 30 SEPTEMBER
Wat kost laminaat?
Rechte trap – met 12 treden + bijpassende stootborden
Totaal prijs incl. installatie
€ 1.600,-
– Toeslag enkele draai
€ 200,-
– Toeslag dubbele draai
€ 300,-
– Toeslag per extra trede
€ 100,-
Keuze uit 14 populaire decoren/kleuren
10 jaar garantie
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW
Gratis demonstratie aan huis met advies van onze trapspecialisten
Vrijblijvende offerte
Wat kost Eikenhout?
Rechte trap – met 12 treden + witte stootborden
Totaal prijs incl. installatie
€ 2.000,-
– Toeslag enkele draai
€ 200,-
– Toeslag dubbele draai
€ 300,-
– Toeslag per extra trede
€ 150,-
– Eikenhouten stootborden i.p.v. wit
€ 250,-
Keuze uit 40+ kleuren of 'onbehandelde look'
Levenslange service op de installatie
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW
Gratis demonstratie aan huis met advies van onze trapspecialisten
Vrijblijvende offerte

Soorten materialen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende materialen waaruit u kunt kiezen voor uw traprenovatie, zoals hout, PVC, laminaat en meer. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Door te klikken op een specifiek materiaal, krijgt u een overzicht van de beschikbare kleuren en afwerkingen. Zo kunt u gemakkelijk de verschillende opties bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen traprenovatie.

High Pressure Laminate (HPL) – Verschillende soorten
HPL – hout & beton look materialen
Hout look materialen
Beton look materialen

Om u een impressie te geven van de verschillende HPL uiterlijken hebben wij een bovenstaand overzicht opgemaakt. Wat u hierboven ziet zijn populaire soorten HPL binnen NextStairs. Graag beleven hoe deze materialen er in uw omgeving uitzien? Onze adviseur komt graag vrijblijvend langs.

Keuze uit 50+ populaire decoren/kleuren
Enorm slijtbestendig
Enorm onderhoudsvrij materiaal
Gratis demonstratie aan huis met advies van onze trapspecialisten
Waterbestendig materiaal
Eikenhout – Verschillende Soorten
Eikenhout verschillende olie kleuren
Hout – olie kleuren

Om u een impressie te geven van de verschillende Eikenhout uiterlijken hebben wij een bovenstaand overzicht opgemaakt. Wat u hierboven ziet zijn populaire soorten Eikenhout binnen NextStairs. Graag beleven hoe deze materialen er in uw omgeving uitzien? Onze adviseur komt graag vrijblijvend langs.

Keuze uit 40+ kleuren of 'onbehandelde look'
Levenslange service op de installatie
Antislip materiaal
Erg warm materiaal
Slijtbestendig materiaal
PVC – Verschillende soorten
PVC – hout & beton look materialen
Hout look materialen
Beton look materialen

Om u een impressie te geven van de verschillende PVC uiterlijken hebben wij een bovenstaand overzicht opgemaakt. Wat u hierboven ziet zijn populaire soorten PVC binnen NextStairs. Graag beleven hoe deze materialen er in uw omgeving uitzien? Onze adviseur komt graag vrijblijvend langs.

Keuze uit 100+ kleuren of 'onbehandelde look'
Krasbestendig
Warm materiaal
Onderhoudsvrij materiaal
Waterbestendig materiaal
Leder – Verschillende soorten
Leder – verschillende mogelijkheden
Leder impressie

Om u een impressie te geven van de verschillende Leder uiterlijken hebben wij een bovenstaand overzicht opgemaakt. Wat u hierboven ziet zijn populaire soorten Leder binnen NextStairs. Graag beleven hoe deze materialen er in uw omgeving uitzien? Onze adviseur komt graag vrijblijvend langs.

Antislip materiaal
Warm materiaal
Geluiddempend materiaal
Gratis demonstratie aan huis met advies van onze trapspecialisten
Vrijblijvende offerte
Organic PU – Verschillende soorten
Natuurlijke Organic PU mogelijkheden
Organic PU – natuurlijk

Om u een impressie te geven van de verschillende Organic PU uiterlijken hebben wij een bovenstaand overzicht opgemaakt. Wat u hierboven ziet zijn populaire soorten Organic PU binnen NextStairs. Graag beleven hoe deze materialen er in uw omgeving uitzien? Onze adviseur komt graag vrijblijvend langs.

Krasbestendig
Antislip
Warm materiaal
Geluiddempend
Onderhoudsvrij
Waterbestendig
Materiaal Bovenkant renoveren Rondom renoveren Open trap dicht maken Bijpassende vloer mogelijk Krasbestendig Antislip Warmte Geluiddempend Slijtbestendig Onderhoudsvrij Waterbestendig
Laminaat Image Image Image Image Image Image Image
Hout Image Image Image Image Image Image Image
PVC Image Image Image Image Image Image Image
Leder Image Image Image Image Image Image Image
Organic PU Image Image Image Image Image Image Image

Trapverlichting

Onze trapverlichtingsystemen zijn speciaal ontworpen om uw trap veiliger en aantrekkelijker te maken. Met onze LED-verlichting kunt u niet alleen beter zien waar u loopt, maar creëert u ook een unieke sfeer in huis. Onze verlichting is energiezuinig en duurzaam, waardoor u zowel op de korte als lange termijn bespaart op uw energierekening.

Trapleuningen

Trapleuningen zijn een belangrijk onderdeel van elke trap. Niet alleen dragen ze bij aan de veiligheid door extra ondersteuning te bieden tijdens het traplopen, ze kunnen ook dienen als decoratieve toevoeging aan uw interieur. Bij NextStairs bieden wij hoogwaardige trapleuningen aan in verschillende stijlen en materialen, zodat u de perfecte leuning voor uw trap kunt kiezen.

Balustrades

Een balustrade is een onmisbaar onderdeel van elke trap of balkon. Naast het bieden van extra veiligheid, kan een balustrade ook dienen als een decoratieve toevoeging aan uw interieur. Bij NextStairs bieden wij hoogwaardige balustrades aan in verschillende stijlen en materialen, zodat u de perfecte balustrade kunt kiezen die past bij uw interieur en persoonlijke voorkeur. Onze deskundige monteurs installeren de balustrades snel en vakkundig, zodat u snel kunt genieten van een veiligere en mooiere trap of balkon.

Een (bijpassende) vloer laten leggen

Wij bieden niet alleen hoogwaardige traprenovatieservices aan, maar ook complete vloerinstallatie voor uw woning. Onze deskundige vakmensen hebben jarenlange ervaring in het leggen van verschillende soorten vloeren, van hout tot laminaat en tegels.

Door uw traprenovatie en vloerinstallatie door NextStairs te laten uitvoeren, kunt u erop vertrouwen dat de uitstraling van uw interieur naadloos op elkaar aansluit. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer perfect past bij de rest van uw interieur, en dat alles volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt uitgevoerd.

Trapkasten op maat

Wat doet u met de ruimte onder uw trap? Met een handige trapkast benut u elk hoekje onder de trap, bijvoorbeeld voor schoenen, jassen en de stofzuiger. Bij NextStairs bieden we trapkasten voor elke trap en in elke kleur, zodat deze perfect aansluit bij de rest van uw woning.

Aanvullende diensten

Verwijderen oude trapbekleding
Schilder werkzaamheden
Bekleden van de trapwangen
Klein sloop & herstel werk
Stuc werk
Oppervlak egaliseren
Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.