Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Nijkerk

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Het laten renoveren van uw trap was nog nooit zo makkelijk. Wij zijn transparant en hebben geen lange wachttijden, waardoor wij al binnen 2 weken bij u terecht kunnen. Vervolgens renoveren wij uw trap binnen één en kunt u genieten van een frisse en moderne trap. Als traprenovatiebedrijf verzorgen wij traprenovaties in Nijkerk, in wijken als Nijkerk-Noord, -Zuid, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een prijslijst of een (inmeet)afspraak.

Next Stairs is specialist voor traprenovaties in Nijkerk. Dit voor zowel nieuwbouw woningen als bestaande bouw met verschillende oplossingen, zoals een renovatie voor open trappen en dichte trappen. Daarnaast bieden wij bijpassende producten, zoals balustrades, leuningen, stootborden en LED-verlichting.

Met onze uitgebreide collectie bestaande uit diverse materiaalsoorten en ruim 200 designs is er altijd een passende oplossing. Graag denken wij met u mee en adviseren op basis van behoefte, budget en woonwensen. Direct een prijs opvragen? Stel dan online uw eigen trap samen, waarna u een prijsindicatie ontvangt.

Trap renoveren Nijkerk

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Nijkerk in één dag!

Onze werkzaamheden zijn in de meeste gevallen in één werkdag afgerond, waarbij we rommel en overlast zoveel mogelijk beperken. In de meeste gevallen renoveren wij bestaande trappen met onze overzetpanelen, maar ook voor nieuwe trappen bestaan mogelijkheden.

De trap kan als middelpunt van het huis een echte blikvanger zijn. Met een traprenovatie geeft u de trap een complete make-over en nieuwe uitstraling. Door de keuzemogelijkheden kan het lastig zijn om passende trapbekleding te vinden. De specialisten van Next Stairs denken daarom graag met u mee.

Voordelen

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Nijkerk

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Nijkerk om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Nijkerk hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Nijkerk-Noord, -Zuid, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij vernieuwing van een nieuwe of bestaande trap, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Nijkerk

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.