Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Amsterdam

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Sinds 2003 verzorgen de installateurs van Next Stairs traprenovatie in Amsterdam, met producten van gerenommeerde A-merken inclusief ene levenslange service garantie. Ook uw trap in Amsterdam laten renoveren door een traprenovatiebedrijf? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie. Wij komen graag bij u langs om de huidige trap te bekijken en onze collectie van ruim 200 producten op locatie te laten zien. Zo kunt u de beste keuze maken voor bij u thuis.

Is uw trap toe aan vernieuwing? Wij renoveren zowel open als dichte trappen in bestaande of nieuwbouw woningen. Zo zijn wij onder andere actief voor traprenovaties in stadsdelen van Amsterdam, zoals Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, Zuid en West. Ook aan de slag? Wij komen graag bij u langs! Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave of afspraak.

Traprenovatiebedrijf Amsterdam

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie Amsterdam: Wat zijn de keuzes?

Bij Next Stairs traprenovatie heeft u de keuze uit diverse materialen, zoals eikenhout, PVC, laminaat (HPL), leder en organic PU..

Traprenovatie met Eikenhout

Onze eikenplanken brengen een moderne, natuurlijke en warme sfeer in huis. Wanneer u kiest voor eiken traptreden heeft u de keuze uit Rustiek,Noestvrij en Raftwood panelen. Vervolgens heeft u de keuze uit meer dan 40 verschillende olie kleuren of een ‘onbehandelde look’.

PVC Dryback

Wanneer u kiest voor een traprenovatie met PVC Dryback heeft u de keuze uit meer dan 100 verschillende decors, kleuren en tinten. De fraaie PVC traptreden zijn nagenoeg niet te onderscheiden van echt hout, steen of beton. Wij tonen onze collectie van PVC Dryback panelen graag op locatie, zodat u een juiste keuze kan maken.

Van walnoot tot marmer en van licht tot donker, bij Next Stairs Traprenovatie is alles mogelijk!

HPL (High Pressure Laminate)

Laminaat of HPL is één van de meest gebruikte materialen bij traprenovaties. De HPL traptreden zijn relatief scherp geprijsd en met meer dan 50 verschillende panelen is de keuze ruim.

De panelen bestaan uit een drager met daarop een print van bijvoorbeeld hout, steen of beton. De bovenlaag bestaat uit een keiharde kunststof toplaag met voelbaar reliëf en antisliplaag die ervoor zorgt dat de traptreden tegen een stootje kunnen, niet krassen en makkelijk zijn schoon te maken.

Met een HPL traprenovatie heeft u gegarandeerd een prachtige trap voor vele jaren!

Leder, PU Organic of Stofferingen

Naast de populaire en hardere materiaalsoorten vindt u ook sfeervolle en moderne producten als Leder, PU Organic en diverse stofferingen terug in ons assortiment. Graag komen we bij u langs voor een gratis thuisdemonstratie om onze materialen te tonen en een passend product te vinden bij uw interieur en woonwensen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een traprenovatie in Amsterdam zijn afhankelijk van het gekozen product, het aantal treden, bochten en extra elementen, zoals bijpassende stootborden, leuningen, verlichting of de balustrade. Waar bij een dichte trap renovatie vaak wordt gekozen voor bijpassende stootborden in kleur, zwart of wit is het bij open trap renovaties mogelijk om te kiezen voor zowel dubbele als enkele trapbekleding.

Ter indicatie hebben wij enkele rekenvoorbeelden voor u opgesteld. Zo is een rechte trap met 12 traptreden, bijpassende stootborden en installatie bij ons verkrijgbaar vanaf € 1499,- met HPL en vanaf € 1999,- met rustiek eikenhout.

Hoe werkt het?

Vooraf kunt u een prijs indicatie van ons ontvangen, zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende thuisdemonstratie in te plannen, zodat wij bij u langskomen met onze collectie en de situatie direct zelf kunnen bekijken. Vervolgens brengen wij een persoonlijke offerte uit en kunnen wij al binnen 2 weken na akkoord van de offerte bij u terecht voor de plaatsing.

Bij het installeren van de nieuwe traptreden houden onze specialisten rekening met het minimaliseren van overlast en hinder. Daarbij zijn onze installateurs vaak al binnen één werkdag klaar en kunt u daarna direct gebruik maken van de trap mits onze specialisten op dat moment anders adviseren.

Wat zijn de voordelen?

  • Prachtige trap van topkwaliteit
  • Onderhoudsvrij materialen
  • Geluidsdempend
  • Voegt waarde en sfeer toe aan uw woning
  • Veiligheid door onzichtbare antisliplaag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Amsterdam

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Amsterdam om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Amsterdam hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als het Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, Zuid en West.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Nederlands familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog de waarde van uw woning
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Amsterdam

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.