Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Mijdrecht

Ontdek onze traprenovatie oplossingen voor verouderde, beschadigde of versleten traptreden. Next Stairs is dé specialist voor traprenovaties in Mijdrecht. Graag komen we bij u langs om onze producten te tonen en de maatvoering op te nemen, zodat we een offerte kunnen opstellen. Met een traprenovatie voorziet u de bestaande treden met nieuwe trapbekleding, waarmee u de trap een nieuwe en stijlvolle uitstraling geeft. Met meer dan 200 verschillende decors en materialen in onze collectie vinden we altijd een paneel dat perfect past bij uw behoefte, budget en woonwensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijsindicatie.

Bij Next Stairs begrijpen we dat uw trap niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Daarom zijn al onze panelen voorzien van een onzichtbare antisliplaag, eenvoudig schoon te maken en makkelijk in onderhoud. Ook uw trap laten renoveren? Dan bent u vast benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat. Allereerst helpen we bij de materiaalkeuze. Vervolgens tonen we onze uitgebreide collectie bij u thuis, zodat u een goede inschatting kunt maken van hoe de kleuren en patronen passen bij de rest van uw woning.

Zodra we een geschikt paneel hebben gevonden, stellen we een persoonlijke offerte voor u op. Na akkoord kunnen we al binnen 2 weken bij u langskomen voor de installatie. We hebben tot op heden diverse traprenovaties in Mijdrecht mogen verzorgen, zoals in buurten als Hofland, het Buitengebied, Mijdrecht dorp, Proostdijland en Twistvlied-Wickelhof.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw traprenovatie in Mijdrecht.

Trapbekleding Mijdrecht

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Mijdrecht in één dag!

Als middelpunt van het huis wordt uw trap de hele dag gebruikt. Het is daarom belangrijk om duurzame en hoogwaardige materialen te gebruiken. Bij Next Stairs gebruiken we enkel producten die aan deze eisen voldoen, zodat u nog lang kunt genieten van uw traprenovatie.

Ook in Mijdrecht renoveren wij trappen in nieuwbouw huizen en bestaande woningen. Zo is een rechte trap met 12 traptreden, bijpassende stootborden en montage al mogelijk vanaf 1500 euro. Hierbij komen al in de ochtend bij u langs om voorbereidingen te treffen, waarna we de trap plaatsen en u deze in de middag al kan gebruiken. Om overlast en hinder te beperken, verrichten we werkzaamheden buiten huis uit.

Open of dichte traprenovatie

Heeft u thuis een wenteltrap, enkele draai, dubbele draai of rechte trap? Next Stairs is al sinds 2003 trapexpert. Specialisten maken de traptreden ter plaatse op maat voor het mooiste resultaat. Daarnaast is er een verschil tussen een open en dichte traprenovatie.

Bij een open traprenovatie zijn er twee keuzes, namelijk de trap enkelzijdig of dubbelzijdig bekleden. Met enkelzijdige trapbekleding bespaart u op de kosten, materiaal en maatwerk, maar de trap is enkel aan de boven en zijkant voorzien van bekleding. Bij een dubbelzijdige traprenovatie worden traptreden rondom bekleedt, met een stijlvol en luxe resultaat.

Meer weten over een open traprenovatie of dichte traprenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Traprenovatie met PVC, Laminaat of Eikenhout

Overweeg bij een traprenovatie in Mijdrecht de expertise en ervaring van Next Stairs. Kies uit diverse materialen als echt eikenhout, PVC Dryback, HPL (High Pressure Laminate), Leder, Stofferingen en Organic PU. Vanzelfsprekend heeft elk materiaal unieke kenmerken en eigenschappen. Hierbij maken we enkel gebruik van kwaliteit producten van gerenommeerde A-merken, waardoor u veelal ruim 10 jaar garantie krijgt en wij levenslange service garantie bieden op onze producten.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: traprenovatie Mijdrecht

Wilt u de trap laten renoveren, maar heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Mijdrecht om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Mijdrecht hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in buurten als Hofland, het Buitengebied, Mijdrecht dorp, Proostdijland en Twistvlied-Wickelhof.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
In 1 dag klaar!
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Veilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Mijdrecht

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.