Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Maarssen

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Uitgekeken op uw trap, maar wilt u geen dure nieuwe trap laten plaatsen? Laat uw trap dan renoveren door een traprenovatiebedrijf. Wij verzorgen traprenovaties in Maarssen, waarmee uw trap een frisse en nieuwe uitstraling krijgt. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen en stijlen als hout, beton, leder of stone-look.

Voor een traprenovatie in Maarssen kunnen onze specialisten al binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie. In slechts één dag renoveren wij uw trap. Natuurlijk proberen wij overlast en hinder zoveel mogelijk te beperken. Als traprenovatiebedrijf hebben wij al meerdere trappen in Maarssen mogen renoveren. Dit in wijken als het Plassengebied, Oud-Zuilen en Maarssenbroek.

Ook aan de slag met een traprenovatie? Kies voor Next Stairs! Geen gedoe, lange wachttijden of onduidelijkheid over prijzen. Wij nemen de mogelijkheden met u door en komen graag bij u langs voor een offerte op maat. Om u een indicatie te geven van de huidige prijzen kunt u gebruik maken van onze rekentool. Geef aan wat voor soort trap u heeft, het aantal treden en eventuele extra opties, waarna wij een prijsindicatie afgeven voor uw persoonlijke situatie.

Trap renoveren Maarssen

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Maarssen in één dag

Een trap in landelijke stijl of juist modern? Beton, hout of juiste een unieke kleur? Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Onze specialisten renoveren de trap helemaal naar smaak in slechts één werkdag. Maak direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Graag komen wij bij u langs voor een inmeetafspraak, waarbij wij alle mogelijkheden met u doorspreken, zoals materialen, kleuren, decors en afwerkingsmogelijkheden. Ook matchende elementen voor een complete make-over, zoals de balustrade, leuningen en eventuele verlichting zijn mogelijke opties.

Onze collectie

 • HPL (High Pressure Laminate): 50+ designs met o.a. hout en betonlook.
 • PVC Dryback: 100+ designs met o.a. hout en betonlook.
 • Eikenhout: 40+ designs
 • Leder: 6 verschillende designs
 • Organic PU: 5 verschillende decors

Voordelen van onze producten

 • Slijtvast en duurzaam
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Hypoallergeen
 • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Veilig door onzichtbare antislip laag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Maarssen

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Maarssen om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Maarssen hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als het Plassengebied, Oud-Zuilen en Maarssenbroek.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij vernieuwing van een nieuwe of bestaande trap, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Maarssen

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.