Traprenovatie met Eikenhout

Moderniseer uw bestaande open of dichte trap met karakteristieke en natuurlijke eiken planken. Een eikenhout traprenovatie brengt de natuur en sfeer in huis en past goed bij diverse woonstijlen. Uw trap laten renoveren? Neem dan contact op of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Trap renoveren Eikenhout

Eikenhout is materiaal dat zich uitstekend leent voor traprenovaties en past in ieder soort interieur. De natuurlijke uitstraling van eiken is namelijk te combineren met zowel een klassiek als modern interieur.

Wanneer u waarde en sfeer wilt toevoegen aan uw woning is een eiken traprenovatie een uitstekende oplossing. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten, als Rustiek, Noestrvrij, Raftwood en Massiek eiken verkrijgbaar in diverse kleuren.


Eiken is stijlvol, slijtvast, onverwoestbaar maar ook duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor zowel traprenovatie van uw open als dichte trap bent u bij ons aan het juiste adres.

Rustiek. Noestvrij. Raftwood.

Naast Rustiek en Noestvrij eiken biedt Next Stairs tevens de unieke mogelijkheid om uw trap te renoveren met Raftwood. Het populaire Raftwood is verweerd eiken dat afkomstig is van oude spoorbiels delen welke op authentieke vervaardigd zijn.

Rustiek
voor een robuuste look;
Noestvrij
voor een strakke en moderne look;
Raftwood
voor een extra ruig design met geweldige historie.

Diverse kleuren en mogelijkheden

Eikenhout is een van de weinige houtsoorten die zich perfect leent voor het kleuren van hout. Wilt u een donkere of een hele lichte trap? Dit is allemaal mogelijk met eikenhout.

Bij ons heeft u keuze uit maar liefst 40 verschillende kleuren voor uw unieke trap. Naast deze kleuren zijn er nog ruim 100 kleuropties mogelijk als meerwerk. Ook het roken van hout behoort bij Next Stairs uiteraard tot de (meerwerk) mogelijkheden.

Afwerking bij traprenovtie met eikenhout

Voor de afwerking zijn twee mogelijkheden; olie of lak. Komt uer niet uit? Dan denken we natuurlijk graag met u mee en adviseren welke afwerking voor houten traptreden het best bij u past.

Trap afwerken met olie

Wij behandelen de trede met een 2-componenten olie. Dit zorgt ervoor dat het eikenhout goed beschermd is. Het mooie aan olie is dat de natuurlijke uitstraling van het eikenhout bewaard blijft maar dat je deze toch van de gewenste kleur kunt voorzien.

Voordelen van olie zijn:

- Milieuvriendelijk
- Duurzame bescherming
- Zeer slijtvast
- Waterbestendig

Het is mogelijk om krassen bij te werken, 40 standaardkleuren en nog tal van diverse kleuropties


Trap afwerken met lak
Als u kiest voor een lak afwerking worden de treden met 3 lagen afgewerkt. Met lakken wordt het hout afgesloten en als er iets op gemorst wordt dan kan dit gemakkelijk met een vochtige doek worden verwijderd.

Bij ons kunt u bij een eikenhout traprenovatie kiezen uit 2 verschillende lak afwerkingen die in 2 glans gradaties worden geproduceerd. Ultra mat en zijdeglans. De lakken zijn transparant, het eikenhout kan hierdoor worden voorzien van de natuurlijke kleur en bij de ultra mat lak lijk het net of de trap onbehandeld is.

Voordelen van lak zijn:
- Een gelakte trap is het beste bestand tegen vloeistoffen
- Een gelakte trap is nagenoeg onderhoudsvrij
- De lak die wordt aangebracht heeft een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar

Hele fijne mensen!

De manier waarop ze met ons hebben meegedacht en ons bij elke stap hebben begeleid is echt ongekend! In het begin hadden we veel vragen en Henk heeft ons op elk punt kunnen adviseren. En ook als we tussendoor weer van gedachten veranderde en toch iets anders wilden, werd dat heel gemakkelijk door Lesley opgepakt.

Nogmaals, dank jullie wel!

Rachel C.

Geweldig!

Onze traprenovatie laten uitvoeren door Next Stairs. We hadden een krappe planning maar door goed meedenken en hard doorwerken is het naar volle tevredenheid gelukt. Heel professioneel en de afwerking was ook prachtig. Onze trap is uitgevoerd in PVC waarbij de vloer in dezelfde kleur PVC is gelegd voor een mooi geheel. De nieuwe trapleuning paste hier ook bij en is ook keurig gemonteerd. Heel fijn en zeer tevreden!

Hanne Venema

Veel complimenten ontvangen

Next Stairs heeft fantastisch werk geleverd bij de renovatie van mijn trap. De trap ziet er prachtig uit en ik heb veel complimenten ontvangen van vrienden en familie.

Marloes

Plan een vrijblijvende afspraak met een NextStairs adviseur

Gerenomeerde A-merken
Levenslange service garantie
Lokaal familiebedrijf
Binnen één werkdag klaar
Persoonlijk contact
Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Uw droomtrap is niet compleet zonder..

Extra mogelijkheden

Trapverlichting

Meer informatie

Trapleuning

Meer informatie

Balustrades

Meer informatie

Afwerkingen

Meer informatie

Uw voordelen bij NextStairs Traprenvoatie

Persoonlijk contact
Traprenovatie op maat
Levenslange service garantie
Alleen de hoogste kwaliteit
Meer dan 50 jaren ervaring
Binnen één dag gerenoveerd

Veelgestelde vragen over dit en dat..

Als Traprenovatie bedrijf vinden wij het belangrijk om de best mogelijke service te bieden.

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer veelgestelde vragen
Wat kost een NextStairs Traprenovatie?

In tegenstelling tot andere traprenovatie aanbieders, is het bij Next Stairs wél mogelijk om vooraf een kostenindicatie te ontvangen. Het renoveren van een trap door Next Stairs start al bij ongeveer €1.850 en is afhankelijk van diverse factoren.

Denk aan de staat van uw trap, de maatvoering, soort trap, gekozen materialen, eventuele bijzondere bewerking en persoonlijke (aanvullende) wensen. Om deze reden is het noemen van een exacte prijs op voorhand niet mogelijk. Na het invullen van het contactformulier of na het telefonisch in kaart brengen van uw situatie en wensen, ontvangt u (in de meeste gevallen) binnen 24 uur een offerte.

Indien u op voorhand een duidelijk beeld van de werkelijke situatie en uw wensen heeft doorgegeven, wijkt de werkelijke prijs meestal niet of nauwelijks af. Om tot een exacte prijs te komen, werken wij als service met een adviesgesprek bij u thuis.

Nadat u akkoord bent met de voorlopige prijsopgave, plannen wij een afspraak in en komt een van onze trapspecialisten bij u thuis voor een inspectie, het inmeten en advies. Uiteraard geheel kosteloos! Aan de hand van uw werkelijke situatie en eventuele tijdens de afspraak ingebrachte wensen, kan het zijn dat de offerte omhoog of omlaag wordt bijgesteld. Na de afspraak weet u precies waar u aantoe bent, en wat uw droomtrap gaat kosten. Uiteraard zonder verrassingen achteraf.

Welke garanties biedt NextStairs Traprenovatie?

De producten van NextStairs en de installatie is van ongekend hoge kwaliteit. De duur van de garantieperiode op de materialen en installatie is afhankelijk van de gekozen materialen. In de meeste gevallen varieert garantie termijn van 10 tot 25 jaar. Tijdens een adviesgesprek kunt u met uw adviseur de garantie termijn van uw materiaalkeuze bespreken.

Is een adviesgesprek met een expert aan huis écht 100% gratis?

Ja, uiteraard! 100% gratis en 100% vrijblijvend.

Wat is de levertijd en hoelang duurt een NextStairs traprenovatie?

Vrijwel altijd binnen 2 weken. De levertijd van Next Stairs is in de meeste gevallen slechts 2 weken vanaf het moment dat u akkoord gaat met de definitieve offerte, totdat uw gerenoveerde trap is opgeleverd.

Door korte lijnen met de productielocaties en grondstof leveranciers zijn levertijden van materialen nooit een probleem. Voor zeer exclusieve maatwerk projecten kan de levertijd langer zijn en incidenteel komt het voor dat wij ondanks onze installatie capaciteit van minimaal 25 traprenovatie projecten per week, dermate vol zitten dat de levertijd van offerte tot oplevering een aantal weken toe kunnen nemen.

Wachttijden van meerdere maanden zal u bij Next Stairs nooit meemaken.

Ik wil een zakelijke traprenovatie, is dit mogelijk?

Als trots familiebedrijf dat zich sinds 1969 bezig houdt met parketvloeren, hebben wij In 2003 onze dienstverlening uitgebreid naar professionele traprenovatie. In de afgelopen decennia hebben wij hoofdzakelijk zakelijke opdrachtgevers bediend.

Voor een partner in traprenovatie en zeer uitlopende overige diensten, bent u bij Next Stairs absoluut aan het juiste adres. Een one-stop-shop; product, dienst en nazorg op hetzelfde adres.

Door de ultieme korte lijnen hebben wij de mogelijkheid om zeer competitief met u mee te gaan in projecten. Bij een project zitten wij naast u om de beste mogelijkheden te bespreken. Wij werken samen en bieden u onze ervaring en expertise als specialist, om zo de beste keuze voor uw project te kunnen maken. Kennismaken? Neem telefonisch contact met ons en u heeft meer dan één zorg minder!

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.