Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Zeewolde

Is uw trap toe aan vernieuwing? Geniet weer van een frisse en moderne trap door een traprenovatie van Next Stairs. Als traprenovatiebedrijf verzorgen wij traprenovaties in Zeewolde. Dit zowel in de eerste, tweede en derde woonwijk, als het centrum en het middengebied. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, de prijslijst of maak direct een afspraak. Wij komen graag bij u langs!

Onze trap specialisten renoveren trappen van zowel nieuwbouw als bestaande woningen. In de meeste gevallen zijn werkzaamheden binnen één werkdag afgerond, waarbij wij hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken. Voor een kwalitatief en duurzaam eindresultaat werken wij enkel met producten van gerenommeerde A-merken.

Kies uit verschillende materialen, als Eiken, Stofferingen, PVC of HPL en ruim 100 decors met onder andere houtlook, betonlook of stonelook. Om de trap een complete make-over te geven is het eveneens mogelijk om matchende elementen als de balustrade, leuningen of verlichting te kiezen. Experts van Next Stairs komen graag bij u langs voor advies, het opstellen van een offerte en de uiteindelijke traprenovatie in Zeewolde. Om alvast een indicatie te ontvangen van de kosten kunt u de trap alvast samenstellen op onze website. Op basis van het aantal treden, het type trap, materiaal en opties wordt de prijsindicatie opgesteld en toegestuurd.

Trap renoveren Zeewolde

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Zeewolde in één dag!

Al binnen 2 weken kunnen wij bij u terecht voor een traprenovatie in Zeewolde. In slechts één dag renoveren wij uw trap, waarbij we vroeg starten met voorbereidingen en het op maat maken van de nieuwe panelen. Vervolgens starten we met de plaatsing van de nieuwe trapbekleding en proberen hierbij overlast te minimaliseren.

Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze collectie van natuurlijk eikenhout tot robuuste materialen als HPL of PVC Dryback.

Onze collectie

Prijs van traprenovatie

Ter indicatie is een rekenvoorbeeld opgesteld voor diverse materialen met 12 traptreden met bijpassende stootborden inclusief installatie. Voor elke bocht of extra traptreden geldt een vaste prijs, zodat u de prijs voor uw situatie kunt berekenen. Houd er rekening mee dat het om een tijdelijke actie gaat. Het prijsvoorbeeld bekijkt u hier.

Voordelen van onze producten

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Zeewolde

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Zeewolde om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Zeewolde hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als de eerste, tweede en derde woonwijk, als het centrum en het middengebied.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij vernieuwing van een nieuwe of bestaande trap, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
In 1 dag klaar!
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Veilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Zeewolde

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.