Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Utrecht

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Al sinds 2003 voert Next Stairs traprenovatie in Utrecht uit voor nieuwbouw en bestaande woningen. Met een uitgebreide collectie van gerenommeerde A-merken voorzien wij uw trap met nieuwe bekleding. Woonachtig in Utrecht en uw trap laten renoveren? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende thuisdemonstratie.

Wij komen graag bij u langs om onze collectie van ruim 200 verschillende producten op locatie te tonen. Op deze manier kunt u het best beoordelen hoe een product op de uiteindelijke trap eruitziet.

Voor trappen die toe zijn aan vernieuwing biedt Next Stairs traprenovaties in Utrecht. Zo hebben wij reeds diverse projecten mogen verzorgen in stadsdelen als de Binnenstad, Leidsche Rijn, Noordoost, Noordwest, Oost en Overvecht. Graag komen we ook bij u langs voor advies, metingen en een persoonlijke offerte.

Traprenovatiebedrijf Utrecht

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie Utrecht: Wat zijn de keuzes?

Bij een traprenovatie komt er veel op u af. Zo dient u een keuze te maken uit een geschikt materiaal op basis van behoefte en een passend decor bij uw interieur. Daarnaast zijn er nog tal van extra opties, zoals een bijpassende leuning, balustrade, stootborden en eventueel verlichting. Als specialist adviseren wij u hier natuurlijk graag bij en komen graag langs om alle mogelijkheden door te spreken.

Traprenovatie met Eikenhout

Breng met echte eikenhouten panelen de natuur in huis! Geschikt voor diverse woonstijlen en verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende stijlen. Zo heeft u de keuze uit Noestvrij of Rustiek eikenhout, waarbij we het ontwerp onze olie kleuren afwerken. Daarbij beschikken wij eveneens over Raftwood panelen die met het doorleefde ontwerp karakter aan uw woning toevoegt.

PVC Dryback

Onze PVC Dryback producten zijn zeer veelzijdig, realistisch en geschikt voor bijna elke situatie. Zo heeft u de keuze uit ruim 100 verschillende decors met voelbare prints en gunstige kenmerken, als geluidsdempend, krasvast en uitermate onderhoudsvriendelijk.

Voor het mooiste resultaat is het voorbereiden en egaliseren van de huidige traptreden essentieel. PVC Dryback panelen lijmen we namelijk 1 op 1 op de ondergrond, wat voor een naadloos en strak eindresultaat zorgt, mits de ondergrond

HPL (High Pressure Laminate)

Een van de populairste materialen voor een traprenovatie blijft High Pressure Laminate (HPL). De producten zijn slijtvast, onderhoudsvriendelijk, geluidsdempend en betaalbaar. Daarbij ontvangt u op onze A-merk HPL traprenovaties levenslange service garantie.

Ook onze HPL collectie bestaat uit een ruim assortiment met ruim 50 verschillende producten, waaronder bekende stijlen als hout-, stone- en betonlook.

Leder, PU Organic of Stofferingen

Om aan ieders wens te kunnen voldoen hebben wij ook andere sfeervolle en moderne producten in ons assortiment opgenomen, zoals diverse stofferingen, PU Organic en Leder trapbekleding. Zo vinden we altijd een passend product voor uw woonwensen.

Wat zijn de kosten?

De prijs voor een traprenovatie in Utrecht is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het paneel, het aantal traptreden, bochten en extra elementen, zoals bijpassende stootborden, leuningen, verlichting of de balustrade. Daarbij kan er bij een open trap renovatie bijvoorbeeld worden gekozen voor enkele of dubbele bekleding en zijn er bij een dichte trap renovatie bijpassende stootborden nodig.

Op het moment van schrijven is een rechte trap met 12 traptreden, bijpassende stootborden en installatie bij ons verkrijgbaar vanaf € 1499,- met HPL en vanaf € 1999,- met rustiek eikenhout panelen. Hierbij kunt u nog kiezen uit diverse opties en kleuren.

Hoe werkt het?

Allereerst neemt u bij interesse natuurlijk contact met ons op voor meer informatie, een prijsindicatie of een gratis thuisdemonstratie. Vervolgens geven wij graag advies en tonen onze producten, zodat u een juiste keuze kunt maken. Na de offerte kunnen wij eventueel al binnen 2 weken bij u terecht voor de plaatsing.

Onze ervaren installateurs staan al in de ochtend voor de deur om voorbereidingen te treffen. Vervolgens worden traptreden opgemeten en werkzaamheden buiten uitgevoerd om overlast en hinder te minimaliseren. In de meeste gevallen is een traprenovatie al in één werkdag afgerond en kunt u er direct gebruik van maken, mits onze installateur anders aangeeft.

Wat zijn de voordelen?

  • Trap van topkwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijke materialen
  • Geluidsdempend
  • Voeg waarde en sfeer toe
  • Onzichtbare antisliplaag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Utrecht

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Utrecht om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Utrecht hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als de Binnenstad, Leidsche Rijn, Noordoost, Noordwest, Oost en Overvecht.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Utrecht

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.