Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Lelystad

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Is uw trap versleten of beschadigd? Of is uw trap simpelweg toe aan vernieuwing? Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs voor een traprenovatie in Lelystad. In veel gevallen kunnen wij na akkoord binnen 2 weken bij u terecht en zijn wij al binnen 1 werkdag klaar. Ook bijpassende elementen als de balustrade, leuningen, stootborden, de trapkast, lades of verlichting kunnen worden meegenomen in de werkzaamheden.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden, zodat de trap aansluit bij uw woonwensen. Met diverse materiaalsoorten en ruim 100 designs is er altijd een passend overzetpaneel voor uw situatie.

Als traprenovatiebedrijf in de regio hebben wij al diverse traprenovaties in Lelystad mogen uitvoeren. Zo hebben wij renovaties mogen verzorgen in stadsdeel Waterwijk, Schoener, Gondel, Noordersluis, Boswijk, Atolwijk en Lelystad Haven. Met ervaren vakmensen staan wij voor hoogwaardige producten, klanttevredenheid, maatwerk en geen verborgen kosten.

Trap renoveren Lelystad

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovaties Lelystad in één dag!

Elk project en huis is anders. Daarbij hebben we allemaal een andere smaak en voorkeur voor speciale wensen als trap lades, verlichting, open- of dichte trappen. Daarbij is geen trap hetzelfde. Wanneer u de trap laat renoveren zorgt maatwerk voor het mooiste resultaat.

Tijdelijke aanbieding € 1600,-

 • Rechte trap met 12 treden
 • Bijpassende stootborden
 • Keuze uit 14 populaire decoren/kleuren
 • Toeslag bij extra traptreden of draai in de trap

Wij werken met kwalitatieve materialen voor een duurzaam en stijlvol eindresultaat. Daarbij verzorgen we matchende elementen als een bijpassende balustrade, leuning, stootborden, verlichting en/of trapkast. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Materiaalsoorten: Hout, HPL, PVC en Stofferingen

Ontdek het uitgebreide en unieke assortiment van Next Stairs. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende materiaalsoorten als eikenhout, HPL, PVC en stofferingen. Gecombineerd met de ruim 100 verschillende designs beschikken wij altijd over een passende trap voor uw situatie. Kies bijvoorbeeld uit populaire designs als houtprint, stone- of betonlook.

Nadat u de gewenste overzettreden heeft uitgekozen, bestellen wij het product en renoveren uw trap binnen 2 weken na akkoord van de offerte. Dit zonder sloop of breekwerkzaamheden en in de meeste gevallen binnen één werkdag.

Next Stairs producten

 • Slijtvast en duurzaam
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Hypoallergeen
 • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Veilig door onzichtbare antislip laag

Traptreden van eikenhout

Een harde houtsoort is essentieel voor intensief dagelijks gebruik, want de trap moet tegen een stootje kunnen en slijtvast zijn. Wanneer wij een traprenovatie in Lelystad met eikenhout verzorgen maken wij enkel gebruik van duurzame producten, zodat u nog lang kunt genieten van de renovatie.

Meer weten? Kijk ook op: eikenhout traprenovatie

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Lelystad

Hoe werkt een traprenovatie?

Vraag ons om meer informatie of maak een afspraak, zodat wij bij u langs kunnen komen in Lelystad en een persoonlijke offerte kunnen opstellen. Vervolgens kunnen wij binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie en zijn werkzaamheden in de meeste gevallen binnen één werkdag afgerond. Hierbij proberen wij hinder en overlast natuurlijk zoveel mogelijk te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Lelystad hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Waterwijk, Schoener, Gondel, Noordersluis, Boswijk, Atolwijk en Lelystad Haven.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is de specialist in regio Almere, Amsterdam en Utrecht. Kies uit onze ruime collectie van trapbekleding en laat uw trap renoveren en bekleden door onze installateurs voor het mooiste resultaat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Lelystad

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.