Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Weesp

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Een nieuwe uitstraling voor uw trap, of zijn traptreden versleten en toe aan vernieuwing? Next Stairs biedt traprenovaties in Weesp voor nieuwbouw woningen en bestaande bouw. Onze collectie bestaat uit diverse materialen met meer dan 200 designs. Daarbij bieden wij bijpassende elementen, zoals een trapkast, lades, leuningen, stootborden, de balustrade of verlichting. Zo vinden wij altijd een passend paneel voor een traprenovatie bij u thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie, de prijslijst of maak een (inmeet)afspraak.

Met een renovatie van Next Stairs voegt u niet alleen sfeer, maar ook waarde toe aan uw woning. Allereerst gaan wij samen opzoek naar het juiste paneel, waarna we de offerte opstellen. Na akkoord kunnen wij al binnen 2 weken opleveren. In de meeste gevallen zijn wij zelfs binnen één werkdag klaar. Wij hebben als traprenovatiebedrijf al meerdere renovaties in verschillende wijken van Weesp uitgevoerd, zoals de Binnenstad, Herensingelkwartier en Zuid.

De trap is het middelpunt van uw huis en wordt vaak gebruikt. Daarom is een duurzaam en kwalitatief product van groot belang. Graag denken wij met u mee over de mogelijkheden en komen graag bij u langs om de woning en maatvoering te bekijken.

Trap renoveren Weesp

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie in Weesp in één dag!

De werkzaamheden van een traprenovatie zijn in de meeste gevallen binnen één werkdag afgerond. Hierbij proberen we overlast en vuil te minimaliseren en nemen we de tijd voor een mooie afwerking. Evenals de panelen, zorgen wij ook dat de neuzen, (eventueel) verlichting en stootborden perfect passen.

Bekijk onze uitgebreide collectie van panelen, waaronder HPL, PVC Dryback, Eikenhout en Stofferingen en ontdek de voordelen.

Voordelen

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Verschillende materialen

Bij renovaties zijn budget, materiaal en smaak belangrijke factoren. Het maken van een juiste beslissing kan lastig zijn. Graag denken wij met u mee en vertellen u meer over de eigenschappen, prijsverschillen en duurzaamheid van onze producten.

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Weesp

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Weesp om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Weesp hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als de Binnenstad, Herensingelkwartier en Zuid.

Wie is Next Stairs Traprenovatie?

Next Stairs Traprenovatie is dé expert in de regio tussen Almere, Amsterdam en Utrecht. Kies uit onze ruime collectie van trapbekleding en laat uw trap renoveren en bekleden door onze installateurs voor een prachtig eindresultaat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Weesp

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.