Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Barneveld

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Heeft u genoeg van uw oude trap, maar wilt u niet de kosten van een nieuwe trap? Laat uw trap dan renoveren door een traprenovatiebedrijf voor een compleet nieuwe en frisse uitstraling. Next Stairs verzorgt traprenovaties in Barneveld met keuze uit verschillende materialen, zoals eikenhout, PVC, laminaat (HPL), leder en organic PU. Daarbij heeft u natuurlijk de keuze uit diverse decors, zoals houtlook, betonlook, stonelook of bijvoorbeeld leder. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op voor een afspraak of prijsopgave.

Onze specialisten kunnen al binnen 2 weken bij u terecht voor de traprenovatie, waarbij wij uw trap in slechts één dag renoveren. Hierbij verrichten onze installateurs werkzaamheden buiten om overlast en hinder zoveel mogelijk te beperken. Ook aan de slag? Wij hebben al meerdere traprenovaties in Barneveld mogen verzorgen, zoals in stadsdeel Barneveld-Zuidoost, - Noord, -Zuid, Voorthuizen, Verspreide huizen Barneveld en Kootwijkerbroek.

Het laten renoveren van uw bestaande trap was nog nooit zo eenvoudig. Wij komen graag bij u langs voor de maatvoering en een adviesgesprek, waarna wij de offerte kunnen opstellen. Na akkoord plannen wij de traprenovatie in en komen bij u langs voor de installatie, die in de meeste gevallen al in één dag is afgerond.

Trap renoveren Barneveld

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Traprenovatie Barneveld in één dag!

Voeg waarde en sfeer toe met een traprenovatie. Of u nu houdt van een landelijke of moderne stijl, beton, hout of juist een unieke kleur, alles is mogelijk met de uitgebreide collectie van Next Stairs Traprenovatie. Met de mooiste producten renoveren wij uw trap, zodat deze naadloos aansluit bij uw interieur en woonwensen.

Natuurlijk denken we graag met u mee voor een passende oplossing. Tijdens een bezoek nemen we niet alleen de maatvoering op, maar adviseren we eveneens op geschikte materiaalsoorten, decors en matchende elementen. Denk aan de balustrade, leuning, kleur, duurzaamheid en eventueel verlichting. Zo geeft u de bestaande trap een complete make-over.

Onze collectie

Elke materiaalsoort heeft eigen kenmerken. Afhankelijk van gebruik en woonwensen adviseren wij graag wat bij u past. De onderstaande materialen zijn allemaal geschikt voor zowel open trap renovaties als dichte trap renovaties.

 • HPL (High Pressure Laminate): 50+ designs met o.a. hout en betonlook.
 • PVC Dryback: 100+ designs met o.a. hout en betonlook.
 • Eikenhout: 40+ designs
 • Leder: 6 verschillende designs
 • Organic PU: 5 verschillende decors

Voordelen van onze producten

 • Duurzame producten
 • Minimale slijtage
 • Geluidsdempende producten
 • Vriendelijk in onderhoud
 • Hypoallergeen
 • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
 • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
 • Onzichtbare antisliplaag

Interesse?

Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: Traprenovatie in Barneveld

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Barneveld om de maatvoering op te meten en situatie te bekijken. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Barneveld hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Barneveld-Zuidoost, - Noord, -Zuid, Voorthuizen, Verspreide huizen Barneveld en Kootwijkerbroek.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij vernieuwing van een nieuwe of bestaande trap, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Barneveld

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.