PVC Dryback Traprenovatie

Bij een traprenovatie is PVC Dryback een uitstekend product met fantastische eigenschappen. Meer weten of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

Trap renoveren met PVC Dryback

Hufterproef! Zo wordt PVC deze dagen beschreven. Deze naam is niet zomaar uit de lucht komen vallen want PVC is ook daadwerkelijk hufterproef.

Door de diversiteit in designs is dit een uitstekende optie om zijn om uw interieur een boost te geven.


De trap blijft van een toch een los onderdeel van het interieur. Met onze uitgebreide collectie van PVC voor traprenovaties is er altijd een decor dat bij uw huidige interieur of woonstijl past.

PVC traprenovatie: 100+ designs

Binnen de pvc-collectie biedt Next Stairs ruim 100 verschillende kleuren en tinten, ook wel decoren genoemd. Dit assortiment is samengesteld uit de stroken PVC. Deze stroken komen uit de Dryback collectie van diverse merken en worden vooral gebruikt voor het monteren van de vloer. Dryback houdt in dat de achterzijde van het PVC geschikt is om door middel van speciale PVC lijm te verlijmen op de bestaande trap.

De fraaie decoren zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout en echt steen zoals beton. Een grote keuze aan kleuren en decors maakt de mogelijkheden van de trap eindeloos. Wij werken met diverse hoogwaardige merken die staan voor kwaliteit en veiligheid. Van walnoot tot marmer en van wit tot zeer donker. Alles is mogelijk bij Next Stairs.

PVC Dryback: Slijtvaste toplaag

De bijzonder slijtvaste toplaag is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, commercieel gebruik en voor sterk industrieel gebruik. Hierdoor is dit product een perfecte oplossing voor vrijwel elke situatie.

Deze slijtvaste decoren zijn gemakkelijk te onderhouden en blinken uit in decor scherpte en 3D-effect. Het reliëf is goed voelbaar, verhoogt het loopcomfort op de trap en zorgt voor betere akoestiek in het trappenhuis. Tevens biedt het een hoge bescherming tegen vallende voorwerpen.

Waarom kiezen voor PVC Dryback?

  • Kostenbesparend
  • Zeer slijtvast en duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloze overgang met vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuw- en bestaane bouw
  • Keuze uit bijpassende, zwarte of witte stootborden
  • Geschikt voor houten, betonnen en stalen trappen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Ruim 100 designs
  • 10+ jaar fabrieksgarantie

Verlichting en trapleuningen

Heeft u er ook al aan gedacht om de trap te laten te verlichten? Door de speciaal ontwikkelde trapverlichting is het mogelijk om diverse verlichtingsmogelijkheden te verwerken in uw nieuwe trap. Bij een PVC traprenovatie kunnen ook elementen als de leuningen, balustrade, trapkast en stootborden worden meegenomen, zodat deze matched met uw interieur en het één geheel wordt. Het stopt bij Next Stairs dus niet bij enkel de traptreden.

Voor meer informatie, neem contact op met een van onze specialisten.

Hele fijne mensen!

De manier waarop ze met ons hebben meegedacht en ons bij elke stap hebben begeleid is echt ongekend! In het begin hadden we veel vragen en Henk heeft ons op elk punt kunnen adviseren. En ook als we tussendoor weer van gedachten veranderde en toch iets anders wilden, werd dat heel gemakkelijk door Lesley opgepakt.

Nogmaals, dank jullie wel!

Rachel C.

Geweldig!

Onze traprenovatie laten uitvoeren door Next Stairs. We hadden een krappe planning maar door goed meedenken en hard doorwerken is het naar volle tevredenheid gelukt. Heel professioneel en de afwerking was ook prachtig. Onze trap is uitgevoerd in PVC waarbij de vloer in dezelfde kleur PVC is gelegd voor een mooi geheel. De nieuwe trapleuning paste hier ook bij en is ook keurig gemonteerd. Heel fijn en zeer tevreden!

Hanne Venema

Veel complimenten ontvangen

Next Stairs heeft fantastisch werk geleverd bij de renovatie van mijn trap. De trap ziet er prachtig uit en ik heb veel complimenten ontvangen van vrienden en familie.

Marloes

Plan een vrijblijvende afspraak met een NextStairs adviseur

Gerenomeerde A-merken
Levenslange service garantie
Lokaal familiebedrijf
Binnen één werkdag klaar
Persoonlijk contact
Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Uw droomtrap is niet compleet zonder..

Extra mogelijkheden

Trapverlichting

Meer informatie

Trapleuning

Meer informatie

Balustrades

Meer informatie

Afwerkingen

Meer informatie

Uw voordelen bij NextStairs Traprenvoatie

Persoonlijk contact
Traprenovatie op maat
Levenslange service garantie
Alleen de hoogste kwaliteit
Meer dan 50 jaren ervaring
Binnen één dag gerenoveerd

Veelgestelde vragen over dit en dat..

Als Traprenovatie bedrijf vinden wij het belangrijk om de best mogelijke service te bieden.

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer veelgestelde vragen
Wat kost een NextStairs Traprenovatie?

In tegenstelling tot andere traprenovatie aanbieders, is het bij Next Stairs wél mogelijk om vooraf een kostenindicatie te ontvangen. Het renoveren van een trap door Next Stairs start al bij ongeveer €1.850 en is afhankelijk van diverse factoren.

Denk aan de staat van uw trap, de maatvoering, soort trap, gekozen materialen, eventuele bijzondere bewerking en persoonlijke (aanvullende) wensen. Om deze reden is het noemen van een exacte prijs op voorhand niet mogelijk. Na het invullen van het contactformulier of na het telefonisch in kaart brengen van uw situatie en wensen, ontvangt u (in de meeste gevallen) binnen 24 uur een offerte.

Indien u op voorhand een duidelijk beeld van de werkelijke situatie en uw wensen heeft doorgegeven, wijkt de werkelijke prijs meestal niet of nauwelijks af. Om tot een exacte prijs te komen, werken wij als service met een adviesgesprek bij u thuis.

Nadat u akkoord bent met de voorlopige prijsopgave, plannen wij een afspraak in en komt een van onze trapspecialisten bij u thuis voor een inspectie, het inmeten en advies. Uiteraard geheel kosteloos! Aan de hand van uw werkelijke situatie en eventuele tijdens de afspraak ingebrachte wensen, kan het zijn dat de offerte omhoog of omlaag wordt bijgesteld. Na de afspraak weet u precies waar u aantoe bent, en wat uw droomtrap gaat kosten. Uiteraard zonder verrassingen achteraf.

Welke garanties biedt NextStairs Traprenovatie?

De producten van NextStairs en de installatie is van ongekend hoge kwaliteit. De duur van de garantieperiode op de materialen en installatie is afhankelijk van de gekozen materialen. In de meeste gevallen varieert garantie termijn van 10 tot 25 jaar. Tijdens een adviesgesprek kunt u met uw adviseur de garantie termijn van uw materiaalkeuze bespreken.

Is een adviesgesprek met een expert aan huis écht 100% gratis?

Ja, uiteraard! 100% gratis en 100% vrijblijvend.

Wat is de levertijd en hoelang duurt een NextStairs traprenovatie?

Vrijwel altijd binnen 2 weken. De levertijd van Next Stairs is in de meeste gevallen slechts 2 weken vanaf het moment dat u akkoord gaat met de definitieve offerte, totdat uw gerenoveerde trap is opgeleverd.

Door korte lijnen met de productielocaties en grondstof leveranciers zijn levertijden van materialen nooit een probleem. Voor zeer exclusieve maatwerk projecten kan de levertijd langer zijn en incidenteel komt het voor dat wij ondanks onze installatie capaciteit van minimaal 25 traprenovatie projecten per week, dermate vol zitten dat de levertijd van offerte tot oplevering een aantal weken toe kunnen nemen.

Wachttijden van meerdere maanden zal u bij Next Stairs nooit meemaken.

Ik wil een zakelijke traprenovatie, is dit mogelijk?

Als trots familiebedrijf dat zich sinds 1969 bezig houdt met parketvloeren, hebben wij In 2003 onze dienstverlening uitgebreid naar professionele traprenovatie. In de afgelopen decennia hebben wij hoofdzakelijk zakelijke opdrachtgevers bediend.

Voor een partner in traprenovatie en zeer uitlopende overige diensten, bent u bij Next Stairs absoluut aan het juiste adres. Een one-stop-shop; product, dienst en nazorg op hetzelfde adres.

Door de ultieme korte lijnen hebben wij de mogelijkheid om zeer competitief met u mee te gaan in projecten. Bij een project zitten wij naast u om de beste mogelijkheden te bespreken. Wij werken samen en bieden u onze ervaring en expertise als specialist, om zo de beste keuze voor uw project te kunnen maken. Kennismaken? Neem telefonisch contact met ons en u heeft meer dan één zorg minder!

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.