Binnen één dag een nieuwe trap

Trap renoveren in Almere

Al sinds 2003 zijn wij de traprenovatie expert in Almere. Wij werken met producten van gerenommeerde A-merken en bieden een levenslange service garantie. Een bestaande trap laten renoveren in Almere? Kies dan voor Next Stairs en ontdek de uitgebreide collectie van verschillende materialen met bijna 200 decors. Graag komen wij langs voor een gratis thuisdemonstratie, zodat u de collectie kunt bekijken en wij de trap kunnen bekijken voor de persoonlijke offerte.

Als trots familiebedrijf zijn wij gevestigd in Almere aan de Josephine Bakerstraat. Vanuit deze locatie renoveren wij trappen in alle delen van Almere, zoals Almere-Poort, Almere-Buiten, Almere-Haven, Nobelhorst en Almere-Stad. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een nieuwbouw of bestaande woning en open of dichte trap. Onze producten zijn geschikt voor elke trap, waarbij we de panelen altijd op maat maken voor het beste resultaat.

Voor het op maat maken van de traprenovatie producten proberen onze specialisten geluidsoverlast en hinder zoveel mogelijk te beperken. Zo nemen zij de maatvoering op locatie op en verrichten werkzaamheden buiten uit. In de meeste gevallen duurt het renoveren van een trap slechts één werkdag, waarna u de trap dirct in gebruik kunt nemen.

Trap renoveren Almere

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Trap laten renoveren in Almere

Houtlook, stonelook, betonlook of misschien zelfs leder? Laat uw trap renoveren in Almere door Next Stairs. Wij leggen alles uit en zijn duidelijk over prijzen. Geen gedoe of lange wachttijden en binnen 2 weken kunnen wij al bij u terecht. Daarbij is er tijdelijk een actie beschikbaar op Rustiek Eikenhout en Laminaat. Vraag ons naar de mogelijkheden via het contactformulier of plan direct een thuisdemonstratie, zodat wij u collectie op locatie kunnen tonen.

High Pressure Laminate (HPL)

Wanneer u de trap wilt laten renoveren heeft u de keuze uit diverse materialen, met elk unieke eigenschappen. Denk aan de natuurlijke en karakteristieke uitstraling van echt eikenhout of de gunstige kenmerken van materialen als PVC en High Pressure Laminate (HPL). Onze HPL of laminaat producten zijn voorzien van een keiharde toplaag, onzichtbare antislip laag en zijn eenvoudig in onderhoud. Daarbij is een naadloze overgang met de vloer mogelijk, krijgt u meer dan 10 jaar fabrieksgarantie van de fabrikant en levenslange service garantie van Next Stairs.

Wist u dat een een traprenovatie met HPL bij Next Stairs al mogelijk is vanaf € 1500,- euro inclusief stootborden en installatie?

Rustiek. Noestvrij. Raftwood.

Voor de liefhebber van echt eikenhout bieden wij rustiek of noestvrij eikenhout aan voor een moderne en natuurlijke uitstraling. Daarnaast beschikken we over karakteristieke Raftwood panelen. Dit hout is afkomstig van oude spoorbielzen en geven een extra ruige uitstraling. De levensjaren zijn duidelijk herkenbaar en maken van jouw trap een echte blikvanger. Onze hout collectie is verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren, maar er zijn nog 100 andere opties mogelijk.

Interesse? 

Wilt u de trap laten renoveren in Almere? Voor de vernieuwing van bestaande traptreden komen wij graag bij u langs in regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Bel ons via 036 234 00 11, mail via info@nextstairs.nl of maak direct een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie.

FAQ: trap renoveren

Hoe werkt een traprenovatie?

Neem contact met ons op, waarna wij langskomen in Almere om de maatvoering op te nemen. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen wij binnen 2 weken bij u terecht voor de plaatsing van nieuwe traptreden. De werkzaamheden zijn vaak in één werkdag afgerond, waarbij wij ons best doen om hinder en overlast zoveel mogelijk te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen. Ter indicatie hebben wij een rekenvoorbeeld opgesteld en is er een tijdelijke actie op eikenhout en laminaat. Voor een goede prijsindicatie kunt u op onze website een trap samenstellen, waarna wij de kosten voor een traprenovatie toesturen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Almere hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als bijvoorbeeld: Almere-Poort, Almere-Buiten, Almere-Haven en Almere-Stad.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs?

Trots Familiebedrijf
In 1 dag klaar!
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog Woningwaarde
Veilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Trap renoveren in Almere

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.