23 maart 2023
2 min

Traprenovatie in Lelystad

Als traprenovatiebedrijf in de regio hebben wij al diverse traprenovaties in Lelystad mogen uitvoeren. Zo hebben wij renovaties mogen verzorgen in stadsdeel Waterwijk, Schoener, Gondel, Noordersluis, Boswijk, Atolwijk en Lelystad Haven. Met ervaren vakmensen staan wij voor hoogwaardige producten, klanttevredenheid, maatwerk en geen verborgen kosten.

Is uw trap versleten of beschadigd? Of is uw trap simpelweg toe aan vernieuwing? Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs voor een traprenovatie in Lelystad. In veel gevallen kunnen wij na akkoord binnen 2 weken bij u terecht en zijn wij al binnen 1 werkdag klaar.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden, zodat de trap aansluit bij uw woonwensen. Met diverse materiaalsoorten en ruim 100 designs is er altijd een passend overzetpaneel voor uw situatie.

Als traprenovatiebedrijf in de regio hebben wij al diverse traprenovaties in Lelystad mogen uitvoeren. Zo hebben wij renovaties mogen verzorgen in stadsdeel Waterwijk, Schoener, Gondel, Noordersluis, Boswijk, Atolwijk en Lelystad Haven. Met ervaren vakmensen staan wij voor hoogwaardige producten, klanttevredenheid, maatwerk en geen verborgen kosten.

Maatwerk traprenovaties in Lelystad

Elk project en huis is anders. Daarbij hebben we allemaal een andere smaak en voorkeur voor speciale wensen als trap lades, verlichting, open- of dichte trappen. Daarbij is geen trap hetzelfde. Wanneer u de trap laat renoveren zorgt maatwerk voor het mooiste resultaat.

Als specialist hebben wij ook in Lelystad maatwerk traprenovaties gerealiseerd. Naast particulieren klussen worden wij veelvuldig ingezet bij prestige projecten van onder andere aannemers, architecten, en interieurdesigners. Hierbij werken we met hoogwaardige materialen voor een duurzaam en stijlvol eindresultaat. Daarbij zorgen wij natuurlijk voor matchende producten als de balustrade, leuningen, stootborden, verlichting en behandeling. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Materiaalsoorten: Hout, HPL, PVC en Stofferingen

Ontdek het uitgebreide en unieke assortiment van Next Stairs. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende materiaalsoorten als eikenhout, HPL, PVC en stofferingen. Gecombineerd met de ruim 100 verschillende designs beschikken wij altijd over een passende trap voor uw situatie. Kies bijvoorbeeld uit populaire designs als houtprint, stone- of betonlook.

Nadat u de gewenste overzettreden heeft uitgekozen, bestellen wij het product en renoveren uw trap binnen 2 weken na akkoord van de offerte. Dit zonder sloop of breekwerkzaamheden en in de meeste gevallen binnen één werkdag.

Next Stairs overzettreden

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Eikenhouten overzettreden

Een harde houtsoort is essentieel voor intensief dagelijks gebruik, want de trap moet tegen een stootje kunnen en slijtvast zijn. Wanneer wij een traprenovatie in Lelystad met eikenhout verzorgen maken wij enkel gebruik van duurzame producten, zodat u nog lang kunt genieten van de renovatie.

Meer weten? Kijk ook op: eikenhout traprenovatie

FAQ: Traprenovatie in Lelystad

Hoe werkt een traprenovatie?

Op voorhand maken wij een inschatting van de prijs, waarna wij bij interesse langskomen in Lelystad voor een inmeetafspraak. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen wij 2 weken na akkoord van de offerte bij u terecht voor de plaatsing. Dit duurt in de meeste gevallen één werkdag.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Lelystad hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Waterwijk, Schoener, Gondel, Noordersluis, Boswijk, Atolwijk en Lelystad Haven.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.