27 maart 2023
2 min

Traprenovatie in Laren

Is uw trap toe aan vervanging? Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs voor een traprenovatie in Laren. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw verzorgen wij renovaties van traptreden voor een nieuwe look, bij slijtage of schade. Met verschillende materialen en ruim 100 designs is er altijd een matchende traptreden voor uw woning.

Is uw trap toe aan vervanging? Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs voor een traprenovatie in Laren. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw verzorgen wij renovaties van traptreden voor een nieuwe look, bij slijtage of schade. Met verschillende materialen en ruim 100 designs is er altijd een matchende traptreden voor uw woning. Ook aan de slag? Vraag ons naar de mogelijkheden, maak een afspraak of ontvang de prijslijst.


Voeg sfeer en waarde toe aan uw woning met een traprenovatie van Next Stairs. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en de maatvoering is opgenomen kunnen wij al binnen 2 weken opleveren, waarbij wij in de meeste gevallen binnen één werkdag klaar zijn. Als traprenovatiebedrijf hebben wij meermaals traprenovaties in wijken van Laren mogen uitvoeren, zoals Zevenend, Dorpskern, Oostereng, Omloop, Steenbergen en Zwarte Berg.

De trap is het middelpunt van het huis en wordt frequent gebruikt, wat kwalitatieve producten van essentieel belang maakt. Laat uw trap renoveren door Next Stairs voor een duurzaam en passend eindresultaat. Interesse? Ontdek de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs!

Trarenovatie in Laren op maat

Als renovatiespecialist verzorgen wij traprenovaties in Laren op maat. Allereerst verwijderen we de oude trapbekleding en schuren de bestaande treden op. Vervolgens wordt de trap schoongemaakt en oneffenheden hersteld. Voor een naadloos eindresultaat meten we de exacte maatvoering op bij de plaatsing en zagen we de panelen, stootborden en neus op maat.

Afhankelijk van de situatie monteren we de panelen met lijm en schroeven om het losraken te voorkomen. Omdat de trap intensief wordt gebruikt, is maatwerk essentieel. Bekijk onze uitgebreide collectie van panelen, zoals  HPL, PVC, Eikenhout of Stofferingen en ontdek de voordelen:

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Overweeg Next Stairs

Keuzes bij renovaties zijn afhankelijk van budget, materiaal en persoonlijke voorkeur. Als traprenovatiebedrijf adviseren we u graag over de mogelijkheden, eigenschappen en duurzaamheid van de panelen. Zo maakt u een overwogen keuze voor het mooiste eindresultaat.

Overweeg daarnaast de trap door onze vakmensen op maat te laten installeren. Next Stairs heeft al meerdere traprenovaties in Laren mogen uitvoeren en komt graag bij u langs. Neem contact op voor meer informatie.

FAQ: Traprenovatie in Laren

Hoe werkt een traprenovatie?

Op voorhand maken wij een inschatting van de prijs, waarna wij bij interesse langskomen in Laren voor een inmeetafspraak. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen wij 2 weken na akkoord van de offerte bij u terecht voor de plaatsing. Dit duurt in de meeste gevallen één werkdag.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Laren hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Zevenend, Dorpskern, Oostereng, Omloop, Steenbergen en Zwarte Berg.

Waneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van nieuwe of bestaande woningen in Laren, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.