24 maart 2023
2 min

Traprenovatie in Hilversum

Is uw huidige trap toe aan vernieuwing? Ontdek de mogelijkheden bij Next Stairs voor een traprenovatie in Hilversum. Wij renoveren regelmatig traptreden in bestaande- of nieuwbouw woningen bij schade, slijtage of een complete restyling. Met keuze uit diverse materiaalsoorten en ruim 100 designs is er altijd een paneel dat bij uw inrichting past.

Is uw huidige trap toe aan vernieuwing? Ontdek de mogelijkheden bij Next Stairs voor een traprenovatie in Hilversum. Wij renoveren regelmatig traptreden in bestaande- of nieuwbouw woningen bij schade, slijtage of een complete restyling. Met keuze uit diverse materiaalsoorten en ruim 100 designs is er altijd een paneel dat bij uw inrichting past. Van reguliere overzetpanelen in woonhuizen tot luxe maatwerk traptreden voor interieur designers, wij zorgen voor een passende oplossing.

Binnen 2 weken kunnen wij opleveren, waarbij wij in de meest gevallen een trap binnen 1 werkdag kunnen plaatsen. Onze ervaren vakmensen staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en maatwerk. Eerder hebben wij traprenovaties in stadsdelen van Hilversum verricht, zoals in wijken als het Staatsliedenkwartier, Bloemenkwartier, Kerkelanden, Boomberg, Riebeeckkwartier, Driftbuurt, Plan Noord en de Astronomische buurt. Graag geven wij advies, brengen een offerte uit of komen bij u langs om de situatie op locatie te bekijken.

Het middelpunt van het huis wordt intensief gebruikt en verdient daarom extra aandacht. Met kwaliteitsproducten, maatwerk en een luxe afwerking zorgen we voor een stijlvolle uitstraling. Ook uw trap laten renoveren door een ervaren traprenovatiebedrijf? Neem dan contact met ons op. Na akkoord van de offerte kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht en zijn vaak al binnen één werkdag klaar.

Maatwerk traprenovaties in Hilversum

Als traprenovatiebedrijf houden we rekening met speciale wensen, zoals verlichting, weggewerkte traplades of matchende elementen. Elk project is anders en overzetpanelen dienen op maat gemaakt te worden. Voor maatwerk traprenovaties in Hilversum bent u bij ons op het juiste adres.

Ook aannemers, architecten en interieurdesigners in Hilversum kiezen voor Next Stairs bij traprenovaties. Hierbij zorgen we niet alleen voor maatwerk overzetpanelen, maar eveneens dragen wij zorg voor matchende elementen als bijvoorbeeld de balustrade, leuningen, verlichting en stootborden.

Overzetpanelen in Eikenhout, HPL, PVC en Stoffering

Ontdek onze collectie met keuze uit eikenhout, HPL, PVC en diverse stoffen. Kiest u voor de populaire betonlook, stone- of houtprint? Met meer dan 100 designs is er altijd een overzetpaneel dat bij uw stijl en inrichting past.

Deze plaatsen wij vervolgens op maat, zonder dat er sloop of breekwerkzaamheden benodigd zijn. De voordelen van onze kwalitatieve overzettreden zijn aanzienlijk, namelijk:

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Traprenovatie met Eikenhout

Een harde houtsoort is essentieel voor de renovatie van uw trap. De bekleding moet stoot- en slijtvast zijn, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van dit mooie component in uw woning.

Bij ons heeft u de keuze uit tal van designers, waaronder de afwerking eiken rustiek, noestvrij of Raftwood. Meer weten over de eiken traprenovatie? Bekijk dan de pagina.

FAQ: Traprenovatie in Hilversum

Hoe werkt een traprenovatie?

Op voorhand maken wij een inschatting van de prijs, waarna wij bij interesse langskomen in Hilversum voor een inmeetafspraak. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen wij 2 weken na akkoord van de offerte bij u terecht voor de plaatsing. Dit duurt in de meeste gevallen één werkdag.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Hilversum hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als het Staatsliedenkwartier, Bloemenkwartier, Kerkelanden, Boomberg, Riebeeckkwartier, Driftbuurt, Plan Noord en de Astronomische buurt.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.