25 maart 2023
2 min

Traprenovatie in Amersfoort

Tijd voor vernieuwing, een restyling of (schade)herstel aan uw trap? Laat uw trap renoveren door een ervaren traprenovatiebedrijf. Ontdek de mogelijkheden van Next Stairs voor een traprenovatie in Amersfoort. Wij staan voor kwalitatieve producten, maatwerk, klantvriendelijkheid en geen verborgen kosten. Uw trap is een belangrijk element in de woning en verdient daarom extra aandacht. Graag denken wij met u mee over passende panelen en matchende elementen als de balustrade, leuningen, verlichting en/of stootborden.

Tot op heden hebben wij projecten mogen verzorgen in wijken als Velden-Noord, Waterkwartier, Stadskwartier, Lint-Oost, Lage Hoven, Bieshaar-Noord, de Bosweg en Weberstraat. Benieuwd naar de mogelijkheden van een renovatie? Wij denken graag met u mee en zorgen voor een passende oplossing, of u nu kiest voor reguliere overzetpanelen of luxe maatwerk traptreden.

Voor de duurzaamheid van uw trap zijn kwalitatieve producten cruciaal. Bij Next Stairs werken we met vaste merken en producten om de benodigde kwaliteit te kunnen garanderen. Om de trap helemaal passend te maken, komen wij graag bij u langs voor een inmeetafspraak. Maak hiervoor een afspraak via het formulier.

Maatwerk traprenovatie in Amersfoort

Voeg sfeer en waarde toe aan uw woning in Amersfoort met een traprenovatie op maat. Met onze uitgebreide collectie van materialen, kleuren en designs matchen wij de trap bij uw persoonlijke stijl. Met meer dan 100 designs vinden wij altijd een passend overzetpaneel. Denk aan materiaalsoorten als: HPL, PVC, Eikenhout of Stofferingen.

Natuurlijk denken we graag met u mee. Contacteer ons vandaag nog en ontdek de mogelijkheden.

Onze maatwerk traprenovatie kent diverse voordelen, zoals:

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Oplevering binnen 2 weken

Wanneer u tevreden bent met het gekozen design en akkoord bent met de offerte kunnen wij al binnen 2 weken opleveren. Onze vakmensen zijn in de meeste gevallen al binnen één werkdag klaar, zonder sloop- of breekwerkzaamheden.

Eikenhout traprenovaties in Amersfoort

Ook voor de massief, rustiek, noestvrij of Raftwood Eikenhouten traprenovaties in Amersfoort biedt Next Stairs oplossingen. Voor traprenovaties is een harde houtsoort essentieel, vanwege de mate van gebruik en de duurzaamheid.

Ook bij eikenhout traprenovaties zijn er diverse keuzemogelijkheden. Graag geven wij advies of vertellen wij meer over onze eikenhouten collectie. Een vraag of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

FAQ: Traprenovatie in Amersfoort

Hoe werkt een traprenovatie?

Op voorhand maken wij een inschatting van de prijs, waarna wij bij interesse langskomen in Amersfoort voor een inmeetafspraak. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen wij 2 weken na akkoord van de offerte bij u terecht voor de plaatsing. Dit duurt in de meeste gevallen één werkdag.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Amersfoort hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Velden-Noord, Waterkwartier, Stadskwartier, Lint-Oost, Lage Hoven, Bieshaar-Noord, de Bosweg en Weberstraat.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van nieuwe of bestaande woningen in Amersfoort, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.