20 maart 2023
3 min

Traprenovatie in Almere

Gevestigd in Almere bieden wij traprenovaties in stadsdelen als Almere-Poort, Almere-Buiten, Almere-Haven en Almere-Stad. Ook in de randgebieden en overige buurten van de gemeente bieden wij onze dienstverlening aan. Interesse of een vraag? Neem direct contact met ons op, plan een adviesgesprek of maak een afspraak.

Is uw trap toe aan vernieuwing? Wij verzorgen traprenovaties in Almere en zijn binnen één werkdag klaar. Geen gedoe of lange wachttijden. Wij komen graag bij u langs voor een inmeet afspraak. Vervolgens bestellen wij de producten en kunnen al binnen 2 weken bij u terecht voor de plaatsing. Geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Meer informatie of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak afspraak

De trap wordt intensief gebruikt en is vaak het middelpunt van het huis. Maatwerk en kwaliteit zijn daarom van groot belang. Reden dat wij enkel producten van gerenommeerde A-merken gebruiken. Zo maakt u van de trap een echte eye-catcher en kunt u nog lang genieten van een prachtige trap in uw woning.

Gevestigd in Almere bieden wij traprenovaties in stadsdelen als Almere-Poort, Almere-Buiten, Almere-Haven en Almere-Stad. Ook in de randgebieden en overige buurten van de gemeente bieden wij onze dienstverlening aan. Interesse of een vraag? Neem direct contact met ons op, plan een adviesgesprek of maak een afspraak.

Maatwerk traprenovaties in Almere

Geen project is hetzelfde. Of het nu gaat om speciale wensen, zoals weg gewerkte trap-lades, reguliere trappen, of traptreden met een afwijkende maatvoering. Als specialist in traprenovaties realiseren wij voor elke situatie matchend maatwerk.

Zo is Next Stairs tevens actief bij maatwerk traprenovaties voor aannemers, architecten en interieurdesigners, voor zowel prestige projecten met een luxe uitstraling als reguliere traprenovaties. Daarnaast dragen wij natuurlijk zorgt voor matchende elementen als de balustrade, leuningen, stootborden, verlichting en behandeling, bij Next Stairs is alles mogelijk.

Materiaalsoorten: Hout, HPL, PVC en Stofferingen

Voor de renovatie van uw trap hebben wij een unieke collectie samengesteld van diverse materialen met meer dan 100 designs. Zo is er altijd een ontwerp en materiaal dat bij u past. Kies bijvoorbeeld uit overzetpanelen met betonlook, stonelook of houtprint.

Voor elke materiaalsoort maken wij de treden op maat en plaatsen deze over de bestaande trap. In de meeste gevallen zijn wij hierdoor binnen één werkdag klaar, zonder dat er sloop of breekwerkzaamheden aan te pas komen.

Next Stairs overzetpanelen

  • Slijtvast en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hypoallergeen
  • Naadloze overgang in de vloer mogelijk
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Veilig door onzichtbare antislip laag

Eikenhouten overzettreden

Voor intensief, dagelijks gebruik moet de trapbekleding tegen een stootje kunnen en slijtvast zijn. Een harde houtsoort, zoals eiken is daarom essentieel. Met eikenhouten overzettreden kiest u voor kwaliteit en een stijlvolle afwerking. Hierbij heeft u keuze uit verschillende designs, zoals rustiek, noestvrij of een Raftwood oplossing.

Lees meer: eikenhout traprenovatie

FAQ: Traprenovatie in Almere

Hoe werkt een traprenovatie?

Op voorhand maken wij een inschatting van de prijs, waarna wij bij interesse langskomen in Almere voor een inmeetafspraak. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen wij 2 weken na akkoord van de offerte bij u terecht voor de plaatsing. Dit duurt in de meeste gevallen één werkdag.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Almere hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in stadsdelen als Almere-Centrum, -Haven, -Poort en -Buiten.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.