Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie in Zwolle

Trap samenstellen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Met nieuwe trapbekleding voegt uw waarde, sfeer en woongenot toe aan uw woning. De installatie van de overzetpanelen moet natuurlijk wel goed gebeuren. Laat uw trap daarom renoveren door een traprenovatiebedrijf Next Stairs. Wij renoveren trappen en komen graag bij u langs voor een traprenovatie in Zwolle. Neem direct contact met ons op of doe een prijsopgave via de onderstaande knop.

Met keuze uit diverse materialen en ruim 200 designs is er altijd een paneel dat past bij uw interieur. Denk aan materialen als echt hout, laminaat, PVC, Organic PU en lederen bekleding. Daarnaast beschikt onze trapbekleding over positieve eigenschappen als een onzichtbare antisliplaag voor de veiligheid, geluidsdempend materiaal tegen geluidshinder en keiharde toplaag tegen beschadigingen.

Bij interesse komen wij graag bij u langs. Zo kunnen wij onze producten op locatie tonen en direct de afmetingen opnemen voor een persoonlijke offerte. Als traprenovatiebedrijf hebben wij reeds diverse traprenovaties in Zwolle mogen uitvoeren in o.a. wijken als Milligen, Frankhuis, Schoonhorst, Oud-Assendorp, Berkum, Aalanden, Ittersumerlanden, Oldenelerbroek, Gerenbroek en Hogenkamp. Staat uw wijk er niet tussen? Geen probleem, want wij komen ook graag bij u langs.

Traprenovatie Zwolle: wat zijn de kosten?

Om de kosten van een traprenovatie in Zwolle te berekenen zijn een aantal factoren van belang. Zo spelen het aantal traptreden een belangrijke rol, het aantal bochten, het materiaal en eventuele opties. Zo kunt u bij een open traprenovatie traptreden rondom bekleden, terwijl we een dichte traprenovatie afwerken met stootborden.

Daarbij kunt u kiezen uit bijpassende elementen, zoals: verlichting, trapleuningen, een trapkast, balustrade en zelfs een bijpassende vloer. Na een kort gesprek weten onze specialisten precies wat u nodig heeft en brengen wij een offerte uit, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een traprenovatie?

Allereerst komen we graag bij u langs in Zwolle voor een gratis thuisdemonstratie, waarna een offerte uitbrengen. Vervolgens stellen we de offerte op en kunnen we al binnen 2 weken bij u terecht. In de meeste gevallen zijn wij binnen één werkdag klaar, waarbij we hinder en overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.

Wat kost een traprenovatie?

De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van het gekozen materiaal, het design, aantal traptreden, accessoires en afwijkingen.

Waar renoveren jullie traptreden?

In Zwolle hebben wij al diverse nieuwe en bestaande trappen mogen renoveren. Dit in wijken als Milligen, Frankhuis, Schoonhorst, Oud-Assendorp, Berkum, Aalanden, Ittersumerlanden, Oldenelerbroek, Gerenbroek en Hogenkamp.

Wanneer laat je een trap renoveren?

Wij worden veelal gevraagd bij een restyling van een nieuwe of bestaande woning, maar ook bij schade of slijtage kan een traprenovatie uitkomst bieden.

Waarom NextStairs ook voor u de juiste partner is:

Gerenomeerd A-merk
Traprenovatie op maat
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 2003
Duurzame oplossingen
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies van onze eigen experts
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Traprenovatie in Zwolle

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.