Binnen één dag een nieuwe trap

Trap bekleden in Almere

Kosten berekenen?

samenstellen

Dichte trap renovatie

Selecteer

Open trap renovatie

Selecteer

Wanneer uw trap toe is aan vernieuwing kan een traprenovatiebedrijf oplossing bieden. Met een traprenovatie bekleden we uw trap in Almere met nieuwe bekleding, waarna uw trap er weer als nieuw uitziet en helemaal past bij de huidige inrichting en stijl. Het is een uitstekende manier om een verouderde of beschadigde trap een nieuw leven in te blazen.

Graag komen we bij u op locatie voor een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie. Hierbij tonen we onze producten en bekijken de situatie, zodat we een persoonlijke offerte voor u kunnen opstellen. Naderhand weet u exact waar u aan toe bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijs indicatie of maak een afspraak.

Trap bekleden in Almere

Telefoon: 0362340011 of Mail ons via: info@nextstairs.nl

Waarom uw trap bekleden?

Uw trap is een belangrijk onderdeel van uw huis en wordt dagelijks intensief gebruikt. Na verloop van tijd kunnen traptreden verslijten, beschadigd raken of hun oorspronkelijke uitstraling verliezen. Door uw trap te laten bekleden door een traprenovatiebedrijf lost u deze problemen op en kan u de trap er weer als nieuw laten uitzien. Daarnaast kennen onze traprenovatie producten voordelen, als extra veiligheid door een onzichtbare antisliplaag en minder overlast door geluidsdempende materialen.

Voordelen Next Stairs Traprenovatie

Laat uw trap bekleden in Almere door Next Stairs traprenovatie en profiteer van de voordelen.

  1. Vakmanschap: Als traprenovatiebedrijf in Almere met ruim 20 jaar ervaring beschikken wij over ervaren installateurs die gespecialiseerd zijn in de plaatsing van nieuwe trapbekleding over bestaande open en dichte trappen. Daarbij adviseren we graag op geschikte en passende materialen voor uw woning en behoefte.
  2. Alleen de hoogste kwaliteit: Bij ons heeft u enkel keuze uit hoge kwaliteitsproducten van gerenomeerde A-merken. Onze producten gaan lang mee, zijn krasvast, makkelijk in onderhoud, eenvoudig schoon te maken en zijn inclusief levenslange service garantie.
  3. Maatwerk: Uiteindelijk dienen traptreden altijd op maat gemaakt te worden voor een naadloze aansluiting. Doordat uw trap veel gebruik wordt en er gewicht op kleine oppervlakte komt is het belangrijk om de panelen op de juiste manier te plaatsen. Als traprenovatiebedrijf maken wij de traptreden altijd op maat. Of u nu een rechte trap, een wenteltrap of een trap met meerdere bochten heeft, wij zorgen dat we uw trap bekleden op een manier die perfect past bij de afmetingen en vormen van uw trap.
  4. Designopties: Of u nu kiest voor een klassieke uitstraling, een moderne look of een eigentijds design, wij bieden ruim 200 verschillende panelen bestaande uit verschillende materialen, patronen en kleuren.

Trap bekleden in Almere: Waar te beginnen?

Wanneer u uw trap wilt laten bekleden in Almere, zijn er een paar stappen die u kunt volgen:

  1. Onderzoek en trapbekleding: Doe alvast onderzoek naar de mogelijkheden van nieuwe trapbekleding en bedenk welke look en feel u wilt creeëren met de nieuwe trap. Met ruim 200 opties vinden wij altijd een passend product voor uw stijl en woonwensen.
  2. Advies en offerte: Neem contact met ons op en plan een gratis thuisdemonstratie. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken en producten op locatie te tonen. Zo ziet u precies wat dit in uw woning kan betekenen, waarna wij een persoonlijke offerte voor u kunnen opstellen.
  3. Professionele installatie: Na akkoord van de offerte plannen wij de installatiedatum in. Vaak kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht. Vervolgens komen de installateurs bij u langs en voeren een groot deel van de werkzaamheden buiten huis uit, zal het traprenovatiebedrijf een datum plannen voor de installatie. De vakmensen zullen zorgvuldig en vakkundig uw trap bekleden, met minimale overlast voor u.

Kwaliteit en Stijl met Next Stairs

Kies voor Next Stairs traprenovatie en laat uw trap bekleden door ervaren vakmensen. Wij transformeren uw huidige open of dichte trap tot een prachtige trap, waar u nog lang van kunt nagenieten. Neem vandaag nog contact op voor een prijsopgave of een gratis thuisdemonstratie. Wij komen graag bij u langs om de producten en mogelijkheden te tonen, waarna we een persoonlijke offerte opstellen.

Waarom NextStairs?

Nederlands familiebedrijf
Renovatie in één dag
20 jaar garantie
200+ producten
Verhoog de waarde van uw woning
Superveilige anti-slip: ideaal voor kids en ouderen
Isolerend en geluidsdempend
Ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw perfecte
Trap bekleden in Almere

Heeft u een trap die toe is aan vernieuwing? Of wilt u graag een nieuwe look voor uw trap? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om volledig vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de vele mogelijkheden voor uw perfecte traprenovatie. Laat ons u helpen om uw trap te transformeren tot een prachtig, stijlvol en veilig element in uw woning. Vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
Een passende oplossing voor iedere wens
Mogelijkheid tot exclusief maatwerk
Traprenovatie expert sinds 1969
Duurzame oplossingen
Meer dan 50 jaren ervaring
Advies van onze eigen experts

Informatie ONTVANGEN

JA, ik wil graag vrijblijvend advies over de kosten van mijn persoonlijke traprenovatie.

Wanneer bent u telefonisch goed bereikbaar?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.