21 feb 2024
6 min

Traprenovatie PVC: 4 leuke ideeën

Ontdek leuke ideeën voor een traprenovatie met laminaat of PVC, zoals houtlook, betonlook, stonelook of industrieel.

Een versleten of verouderde trap kan baat hebben bij een traprenovatie. Er zijn diverse methode om uw trap te renoveren, zoals overschilderen, wrappen of het plaatsen van overzettreden. Als traprenovatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in de plaatsing van nieuwe overzettreden, waarmee u de waarde van uw woning aanzienlijk verhoogd.

De traptreden krijgen een compleet nieuwe look & feel. Daarbij wordt deze verstevigd en voorzien van positieve eigenschappen als geluidsdempend, slijt- en stootvast en verstevigend. Met name de laminaat en PVC producten binnen onze collectie zijn voorzien van deze positieve eigenschappen. Beide zijn geschikt voor zowel open- als dichte trappen.

Meer informatie of een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

pvc traprenovatie ideeen

4 leuke traprenovatie ideeën met PVC

Ontdek met deze traprenovatie-ideeën hoe je jouw trap kunt omtoveren tot een echte eyecatcher!

Houtlook: warm, klassiek & tijdloos

Wilt u warmte en klassieke elegantie toevoegen aan uw interieur? Overweeg dan een traprenovatie met hout. Kies voor massief houten treden of laminaat met een prachtige houtlook. Combineer deze met moderne leuningen voor een tijdloze uitstraling. Voeg LED-verlichting toe voor een eigentijdse touch.

Betonlook: strak & modern

Voor een modern, strak of industrieel interieur zijn betonlook traptreden een passende oplossing. De PVC traptreden zijn realistisch, stootvast en makkelijk in onderhoud. Verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren is er altijd een passend product voor uw situatie.

Stonelook traptreden

Breng de organische schoonheid van natuursteen in huis met stonelook trapbekleding. Onze PVC traptreden weerspiegelen een realistische weergave van traptreden van steen, zonder het gewicht. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende steensoorten, kleuren en variaties voor een natuurlijke, moderne of industriële look.

Industrieel & modern

Ga voor een traprenovatie met een industriële look! Gebruik materialen zoals hout, staal, beton en metaal en denk aan bijvoorbeeld open trapconstructie zonder stootborden voor een open en moderne look. Combineer dit met aangepaste zwarte of metalen trapleuningen, een balustrade en eventueel LED-verlichting voor een chic accent.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.