3 jan 2024
8 min

6 traprenovatie ideeën

Met een traprenovatie kunt u dit functionele element omtoveren tot een stijlvolle eye-catcher. Graag denken wij mee over de mogelijkheden op basis van uw woonwensen, stijl en budget.

Een trap is vaak het middelpunt van uw huis, maar krijgt vaak niet de aandacht die het verdiend. Met een traprenovatie kunt u dit functionele element omtoveren tot een stijlvolle eye-catcher. Graag denken wij mee over de mogelijkheden op basis van uw woonwensen, stijl en budget. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.

6 leuke traprenovatie ideeën

Ontdek hier 6 leuke traprenovatie-ideeën, waarmee u de trap moderniseert en uw huis een frisse uitstraling geeft! Deze creatieve oplossingen zijn een waardevolle toevoeging en zullen u anders naar dit element in de woning laten kijken.

1.) Trapkast: Maximale Functionaliteit

Waarom de ruimte onder je trap verspillen als je er een trapkast van kunt maken? Transformeer die vaak over het hoofd geziene ruimte tot een handige opbergplek voor schoenen, jassen of zelfs een knus leeshoekje. Een slimme en praktische toevoeging aan elke woning!

2.) Verlichting: Trap Op in Stijl

Breng je trap letterlijk in de schijnwerpers met unieke verlichting. Denk aan geïntegreerde LED-strips langs de treden, subtiele wandlampen of opvallende hanglampen boven de trap. Verlichting kan niet alleen functioneel zijn, maar ook een echte sfeermaker.

3.) Traplades: Verborgen Schatten

Voeg extra opbergruimte toe aan je trap door lades in de treden te integreren. Ideaal voor het opbergen van schoenen, handschoenen, of andere items die je snel bij de hand wilt hebben. Een slimme oplossing die je trap niet alleen mooier maakt, maar ook praktischer.

4.) Unieke Stootborden: Persoonlijke Touch

Geef je trap een persoonlijke twist door de stootborden te voorzien van een uniek design. Denk aan gedurfde prints, fotobehang of zelfs een inspirerende quote. Dit subtiele detail zal zeker de aandacht trekken en je trap een eigen karakter geven.

5.) Bijpassende Leuning: Harmonie in Design

Een bijpassende leuning kan wonderen doen voor de algehele uitstraling van je trap. Kies voor een materiaal en stijl die aansluit bij de rest van je interieur. Of het nu gaat om klassiek hout, modern metaal, of een combinatie van materialen – een harmonieuze leuning maakt het plaatje compleet.

6.) Raftwood: Karakteristiek Materiaal

Geef je trap een natuurlijke en karakteristieke uitstraling met Raftwood. Dit gerecyclede hout, afkomstig van oude vlotten, brengt een unieke textuur en warmte in je interieur. Een duurzame keuze die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is. Lees hier meer over een traprenovatie met Raftwood.

Trap renoveren

Interesse? 

Actief in regio Amsterdam, Utrecht en Almere komen wij graag bij u langs voor een thuisdemonstratie en inmeet afspraak, waarbij wij een voorbeeld van de producten in onze collectie meenemen. Hierdoor heeft u de kans om de producten en kleuren op locatie in de juiste belichting te bekijken. Vervolgens stellen wij een offerte op en kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht voor de installatie.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.