14 dec 2023
12 min

Modern & Natuurlijk: trap renovatie met hout

Bent u op zoek naar tijdloze elegantie en een natuurlijke uitstraling met een warm karakter voor uw trap? Overweeg dan een traprenovatie met hout en laat deze plaatsen door de specialisten van Next Stairs traprenovatie.

Bent u op zoek naar tijdloze elegantie en een natuurlijke uitstraling met een warm karakter voor uw trap? Overweeg dan een traprenovatie met hout en laat deze plaatsen door de specialisten van Next Stairs traprenovatie. Onze producten van echt eikenhout bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zijn ook bestand tegen slijtage en dagelijks gebruik. Een traprenovatie met eikenhout sluit perfect aan bij diverse populaire woon- en interieurstijlen, zoals modern, botanisch, industrieel of landelijk.

Trap renoveren met hout

Bereken kosten en ontdek de mogelijkheden

Denkt u eraan uw bestaande open of dichte trap te renoveren? Verken dan de mogelijkheden van een eiken traprenovatie. Naast verschillende soorten eikenhout, zoals massief, rustiek, noestvrij en Raftwood, bieden wij een scala aan kleuropties. Onze producten worden na plaatsing behandeld met een speciale olie, waarmee u kunt kiezen uit naturel, glans, mat of een van de 40 verschillende oliën. Met meer dan 150 opties voor een eiken traprenovatie is er altijd één die bij uw smaak en stijl past.

Soorten eiken voor een traprenovatie

Het natuurlijke karakter en de robuuste kenmerken maken eiken uitermate geschikt voor traprenovaties. Kies uit drie verschillende houtsoorten:

1.) Rustiek Eiken: warme & een natuurlijke uitstraling

Rustiek eiken traptreden voegen charme en natuurlijke warmte toe aan uw interieur. "Rustiek" verwijst naar de aanwezigheid van noesten, scheurtjes en andere natuurlijke kenmerken in het hout, waardoor elke trede uniek is. Deze kenmerken dragen bij aan de authentieke sfeer en uitstraling van de trap.

2.) Noestvrij Eiken: elegantie & uniformiteit

Noestvrij eiken traptreden zijn ideaal voor liefhebbers van de elegante en uniforme uitstraling van eikenhout zonder zichtbare noesten. Het resultaat is een strak en modern uiterlijk dat perfect past bij eigentijdse interieurs, met behoud van duurzaamheid en slijtvastheid.

3.) Raftwood: karaktervolle eiken spoorbielzen

Raftwood panelen, gemaakt van eiken spoorbielzen, voegen een bijzondere sfeer toe aan uw interieur. Het verweerde karakter van het hout, met scheuren, knoesten en natuurlijke verkleuringen, geeft de trap een doorleefde en rustieke uitstraling.

Eiken trap renovatie: kleurkeuzes voor elke stijl

Een houten trap kan zowel licht als donker gekleurd worden, waardoor het een van de weinige houtsoorten is die zich perfect leent voor kleurbehandelingen. Met meer dan 40 verschillende kleuren en verschillende houttypen zijn er meer dan 150 kleuropties mogelijk, inclusief exclusieve behandelingen als het roken van hout.

Eiken & Olie behandeling

Wij behandelen de treden met een 2-componenten olie, die het eikenhout duurzaam beschermt. Olie behoudt de natuurlijke uitstraling en biedt de mogelijkheid om de gewenste kleur toe te voegen. Voordelen van olie zijn milieuvriendelijkheid, duurzame bescherming, slijtvastheid en waterbestendigheid.

Eiken & Lakafwerking

Bij een lakafwerking voorzien we de treden van 3 lagen lak, waardoor gemorste vloeistoffen eenvoudig kunnen worden verwijderd. Lak is verkrijgbaar in ultramat en zijdeglans, beide transparant om de natuurlijke kleur van eikenhout te behouden. Daarnaast biedt de lak weerstand tegen vloeistoffen, en is nagenoeg onderhoudsvrij met een levensduur van 10 tot 15 jaar.

Kies voor een eiken traprenovatie en transformeer uw trap in een meesterwerk van tijdloze schoonheid en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.