9 feb 2024
7 min

Extra opties bij een traprenovatie

Geef uw woning een unieke uitstraling en ontdek de diverse extra opties die van meerwaarde kunnen zijn voor uw woonsituatie.

Een traprenovatie is een uitstekende manier om uw woning een nieuwe uitstraling te geven en tegelijkertijd de levensduur van uw trap te verlengen. Naast de nieuwe trapbekleding voor de verouderde of versleten traptreden is het mogelijk om direct extra opties mee te nemen bij de traprenovatie. Zo kunt u de trap aanpassen aan uw smaak en behoefte op zowel esthetisch als functioneel gebied.

Ook aan de slag met een traprenovatie? Neem dan contact met ons op. Met onze collectie van ruim 200 producten is er altijd een passend paneel voor uw woonwensen, smaak en budget. Na akkoord van de offerte kunnen wij al binnen 2 weken bij u terecht en plaatsen onze installateurs de nieuwe trapbekleding in slechts één werkdag.

Extra opties bij traprenovatie zijn van meerwaarde

Geef uw woning een unieke uitstraling en ontdek de diverse extra opties die van meerwaarde kunnen zijn voor uw woonsituatie.

1.) Verlichting

Een van de meest indrukwekkende extra opties bij traprenovatie is het toevoegen van verlichtingselementen. LED-strips langs de treden of geïntegreerde spotlights onder de trapleuning creëren niet alleen een stijlvolle ambiance, maar verbeteren ook de veiligheid door goed zicht te bieden op elke trede. Deze verlichtingsopties zijn volledig aanpasbaar, waardoor u de sfeer in uw interieur kunt regelen.

2.) Slimme opbergruimte onder de trap

Maak optimaal gebruik van de ruimte onder uw trap door deze te benutten als opbergruimte. Ingebouwde kasten, lades of zelfs een kleine werkruimte kunnen worden geïntegreerd in uw traprenovatieproject. Dit niet alleen voorziet in extra opbergruimte, maar maximaliseert ook de functionaliteit van uw huis.

3.) Bijpassende leuningen

Leuningen zijn niet alleen een essentieel veiligheidselement, maar ook een kans om uw persoonlijke stijl te laten zien. Kies uit een scala van materialen zoals hout, metaal, of glas en pas het ontwerp aan uw smaak aan. Verbeter de esthetiek en veiligheid van uw trap met onze leuningopties.

4.) Stijlvolle balustrade

Geef uw trap een uniek karakter door te kiezen voor een balustradeontwerp dat past bij uw persoonlijke smaak. Of het nu gaat om houtsnijwerk, smeedijzer of moderne glazen panelen, het aanpassen van de balustrade voegt een persoonlijk tintje toe aan uw traprenovatie en verbetert de algehele uitstraling van uw interieur.

5.) Antislipbekleding

Veiligheid staat voorop bij een traprenovatie. Hoewel onze producten standaard zijn voorzien van een onzichtbare antisliplaag, zijn rubberen strips een optie bij diverse producten in ons assortiment.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.