27 oktober 2023
11 min

Ontdek Raftwood panelen voor traprenovaties

Uw trap transformeren tot een uniek en karaktervol element in uw woning? Overweeg dan een traprenovatie met Raftwood.

Wilt u de huidige trap transformeren en moderniseren tot een uniek en karaktervol element in uw woning? Overweeg dan een traprenovatie met Raftwood. Het materiaal dat niet alleen duurzaamheid belooft, maar ook de warmte en natuurlijke schoonheid van hout naar voren brengt. Verken de vele drijfveren om te kiezen voor Raftwood bij een traprenovatie, zoals de authentieke uitstraling of de veelzijdigheid van het materiaal.

Een Raftwood traprenovatie is meer dan een upgrade; het is een investering in stijl, duurzaamheid, en de algehele uitstraling van je woning. Ontdek de mogelijkheden van Raftwood en geef je trap de transformatie die het verdient. Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek en laat je inspireren door de pracht van Raftwood.

Het gebruik van oude Raftwood panelen voegt niet alleen een esthetische dimensie toe aan interieurontwerpen, maar draagt ook bij aan een meer circulaire en duurzame benadering van materiaalgebruik. Het resultaat is een unieke en eclectische uitstraling met respect voor zowel design als milieu.

Wat is Raftwood?

Raftwood is een innovatief en duurzaam materiaal en bestaat uit gerecyclede componenten, zoals bijvoorbeeld oude schepen, bruggen, gebouwen of spoorbielzen. Met een Raftwood traprenovatie voegt u een extra laag van authenticiteit en karakter toe aan uw interieurstijl. U beschikt vervolgens over een compleet gerenoveerde trap die niet alleen karakter toevoegt aan uw woning, maar oogstrelend is en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken.

Kenmerken & Voordelen

 1. Gerecyclede Materialen: Deze panelen zijn vervaardigd uit gerecycled hout, wat bijdraagt aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het hergebruik van materialen past goed bij milieubewuste ontwerpprincipes, waarbij oud hout een nieuw leven krijgt.
 2. Unieke Textuur: Door de ouderdom en de oorspronkelijke toepassing van het hout kunnen oude Raftwood panelen een unieke textuur, kleur en samenstelling hebben, waardoor elk stuk zijn eigen verhaal vertelt.
 3. Historisch Karakter: Het gebruik van oude materialen voegt een vleugje geschiedenis toe aan de ruimte, waardoor een unieke en authentieke sfeer ontstaat.
 4. Milieubewust Design: Het hergebruik van materialen past goed bij milieubewuste ontwerpprincipes, waarbij oud hout een nieuw leven krijgt.
 5. Natuurlijke Uitstraling: Het materiaal bootst op indrukwekkende wijze de natuurlijke nerf en textuur van echt hout na, waardoor je trap een warme en authentieke uitstraling krijgt.
 6. Duurzaamheid: Het is bestand tegen dagelijkse slijtage en behoudt zijn schoonheid jarenlang, zelfs in drukke huishoudens.
 7. Onderhoudsvriendelijk: De panelen vereisen minimaal onderhoud. Een eenvoudige reiniging is voldoende om de trap in topconditie te houden.
 8. Variatie in Design: Met Raftwood heb je keuze uit verschillende kleuren en stijlen, zodat je de trapbekleding kunt afstemmen op je persoonlijke smaak en interieur.

Raftwood & Woonstijlen

Het veelzijdige karakter van Raftwood maakt het een populaire keuze voor uiteenlopende woonstijlen. Het is belangrijk om te spelen met kleuren, texturen en accessoires om een harmonieus geheel te creëren dat past bij de specifieke sfeer die je wilt bereiken.

 • Industrieel: Als trapbekleding brengt Raftwood de karakteristieke verweerde uitstraling die goed past bij industriële esthetiek. Het past perfect bij ruwe materialen zoals metaal en beton.
 • Landelijk: Voor een warme en landelijke sfeer is Raftwood ideaal. Het natuurlijke karakter en de houtnerf brengt de landelijke charme in huis. Ook leuk in combinatie met andere houtsoorten.
 • Modern: In moderne interieurs voegt Raftwood een vleugje authenticiteit toe, waar het contrast met strakke lijnen en neutrale kleurenpaletten een eigentijdse uitstraling creëert. Het creëert een interessante mix van hedendaags design en natuurlijke elementen.
 • Scandinavisch: Raftwood past goed bij het eenvoudige en minimalistische van de Scandinavische woonstijl. Het fungeert als een natuurlijk element dat de lichtheid van het design behoudt, terwijl het de warmte van hout toevoegt.
 • Bohemian: Het rauwe en aanwezige karakter past perfect in een bohemian woonstijl. Hier komen diverse texturen, kleuren en patronen samen, waarbij het Raftwood oppervlak de ruimte juist verbindt en verzacht.
 • Klassiek: Ook in meer klassieke interieurs kan Raftwood een interessant contrast bieden. Het voegt een vleugje eigentijdse flair toe aan een traditionele setting.
 • Natuurlijk: Voor liefhebbers van natuurlijke elementen past Raftwood perfect bij een inrichting die de schoonheid van de natuur benadrukt. Zeker het verweerde karakter die door de tijd is aangetast, geeft een realistisch en natuurlijke look & feel.

Interesse?

Met Raftwood kies je niet alleen voor een duurzame en stijlvolle traprenovatie, maar breng je ook de pracht van de natuur rechtstreeks in je huis.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.