9 april 2024
4 min

Wenteltrap renovatie: wat zijn de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een traprenovatie bij een wenteltrap? Laat uw wenteltrap renoveren door een specialist.

Een wenteltrap is een pronkstuk in een woning, maar kan na verloop van tijd toe zijn aan vernieuwing. Gelukkig kunt u de versleten of verouderde traptreden weer herstellen met een complete wenteltrap renovatie. Hierbij plaatsen wij overzetpanelen over de bestaande, waardoor traptreden verstevigen en er weer als nieuw uitzien. Kies uit één van onze 200 producten en laat uw wenteltrap renoveren door de specialisten van Next Stairs.

Als traprenovatiebedrijf helpen wij u graag bij het vinden van een passend product en het juiste materiaal voor uw woonwensen. Vervolgens bestellen wij de producten en kunnen al binnen 2 weken bij u terecht voor de plaatsing. Doorgaans ronden wij een wenteltrap renovatie in één werkdag af, waarna u weer kunt genieten van het pronkstuk in uw huis.

Verschillende materialen bij een wenteltrap renovatie

Binnen onze uitgebreide collectie kunt u kiezen uit diverse overzetpanelen voorzien van een krasvaste en antislip toplaag, wat zowel het gebruik als onderhoud en veiligheid bevorderd. Verder heeft u de keuze uit warme en natuurlijke materialen als rustiek of noestvrij Eiken, het karakteristieke Raftwood of overzetpanelen van laminaat of PVC.

Onze materialen

  • HPL (High Pressure Laminate): meer dan 50 soorten laminaat met decors als hout, beton of steen.
  • Eikenhout: Onze rustiek of noestvrij eikenhouten panelen zijn te behandelen met 40 verschillende olie kleuren. Hiermee is bijna elk denkbaar eindresultaat mogelijk.
  • Raftwood: deze overzetpanelen zijn vervaardigd uit karakteristiek oude spoorbielzen.
  • PVC: meer dan 100 verschillende producten in elke denkbare print en kleur.
  • Leder: kies uit 6 verschillende soorten leder.
  • Organic PU: kies uit één van de vijf verschillende soorten Organic PU producten.

Is een wenteltrap renovatie altijd mogelijk?

In de regel denken wij altijd met u mee en vinden een passend product om een renovatie voor uw wenteltrap mogelijk te maken. Dit is echter eenvoudig te doen bij een wenteltrap, waarbij de spijlen niet in de traptreden verwerkt zijn.

Wenteltrap laten renoveren

Wilt u de wenteltrap laten renoveren door een erkend traprenovatiebedrijf? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Een expert komt bij u langs om de situatie te bekijken en toont onze producten op locatie. Zo kunt u de producten met de juiste belichting bekijken en passen bij het huidige interieur. Tevens kunnen wij aan huis beter advies geven voor geschikte materialen, producten en eventueel bijpassende elementen als een trapkast, verlichting, de leuning of balustrade.

Logo Next Stairs wit

Traprenovatie was nog nooit zo gemakkelijk. Geen gedoe of lange wachttijden – wij renoveren uw trap in één dag!

NextStairs Traprenovatie © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling door SalDigital.